Mini Block Craft Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Mini Block Craft Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciBuild Block Studio
  • Dilİngilizce
  • Boyut33MB
  • Versiyon42.5.2.mc
Mini Block Craft Apk indir

Mini Block Craft Apk indir

Mini Block Craft APK indir, Android Sandbox blok oyunu hayatta kalma oyunudur. Mini Block Craft piksel tarzı oynanabilen canavarlar ve zombilerler savaşın. Mini...

Mini Block Craft APK indir, Android Sandbox blok oyunu hayatta kalma oyunudur. Mini Block Craft piksel tarzı oynanabilen canavarlar ve zombilerler savaşın.

Mini Block Craft APK dünyaca ünlü olan ve çok fazla oynanan Minecraft oyununa oldukça benzer bir şekilde yapılan uygulama oyunudur. Sadece Google Play Store üzerinden indirilir. Bu oyun hayatta kalma ve yaratıcılığa odaklanan bir oyundur. Android işletim sistemindeki telefonlar ya da tabletler üzerinden ücretsiz bir şekilde indirile bilir. Aynı zamanda oyun içerisinde ekstra bir ücret ödemeye gerek yoktur.

Mini Block Craft Oyunu Nasıl Oynanır?

Mini Block Craft APK piksel tarzı sana oyunlardan biridir. Bu oyunda bloklar aracılığıyla çeşitli yapılar yapılmaktadır. Dönüştürülen yapı blokları ile kişiler hayalindeki ev ya da binaları inşa edebilir. Aynı zamanda oyunda bulunan harita keşfedilir, zombilerle ve tehlikeli canavarla savaşılır. Oyun içerisinde tamamen oyuncuya özgü olabilecek bir dünya yaratılır, inşa edilir ve keşfedilir.

Kişiler bulunduğu bölgeyi daha fazla geliştirebilmek için daha fazla keşif yapmalıdır ve bölgesini diğer kişilerden korumalıdır. Yeni bölgeler keşfedilerek kaynaklar biriktirilebilir. Aynı zamanda yine inşa sırasında kullanılabilir. Bu oyun en iyi simülatör oyunlarından biri olarak bilinir.

Mini Block Craft APK Android indir

Oyun içeriisnde yeni haritaları keşfedin, tehlikeli canavarlar ve zombilerle savaşın. Mini Block Craft APK Android oyununda çeşitli kaynakları biriktirin ve kullanarak yapılarınızı büyütün. Android telefon ve tabletlerinize APK dosyasını ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Mini Block Craft Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=mini.block.craft.free.mc&referrer=utm_source%3Dindirvip.com