My Town: Aile Evi Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

My Town: Aile Evi Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciBenim Kasabam Oyunları Ltd.
  • DilTürkçe
  • Boyut107.2 MB
  • Versiyon4.0.4
My Town: Aile Evi Apk indir

My Town: Aile Evi Apk indir

My Town: Aile Evi APK indir, Android ücretsiz simülasyon oyunu bir aile oyunudur. My Town: Aile Evi oyununda bir sürü oda ve oyun...

My Town: Aile Evi APK indir, Android ücretsiz simülasyon oyunu bir aile oyunudur. My Town: Aile Evi oyununda bir sürü oda ve oyun oynayacak büyük bir aile var.

My Town: Aile Evi APK oyununu oynarken neredeyse her şey mümkündür. Oyun içerisinde keşfedilmesi gereken bir sürü oda vardır. Evin içerisinde yer alan büyük ailenin her oyunu ve görevi birbirinden farklıdır. Bu oyun içerisinde yer alan odalarda bulunan her şeye dokunulabilir. Her eşyada çok daha farklı bir şey keşfedilir.

My Town: Aile Evi Oyunu Özellikleri

My Town: Aile Evi APK Android oyunu içerisinde aile üyelerini giydirme, TV açma, yemek yapma, oyuncak helikopter uçurma gibi çok çeşitli görevler verilmektedir. Çocuklar ise bu görevleri istediği gibi yerine getirebilir. Bu şekilde çocuğun hayal kurma gücü de gelişmiş olacaktır. Oyun içerisinde her şey sonsuz olduğu için çocuğun gelişimine katkıda bulunur. Oyun 3 yaşında olan bir çocuğun oynayabileceği kolaylıkta ara yüze sahiptir.

Aynı zamanda 9 yaşındaki bir çocuğun da eğlenebileceği maceralar vardır. Oyunda 2 ila 13 yaş arasında çocuk bulunan büyük ve mutlu bir aile vardır. Aile üyelerine verilen görevler yerine getirilerek eğlenceli bir şekilde oyun oynanmış olur.

My Town: Aile Evi APK Android indir

Oyun 3 yaşındaki bir çocuğun oynayabileceği kadar kolay ve 9 yaşındaki bir çocuğun eğleneceği kadar heyecan verici oyun yapısı vardır. My Town: Aile Evi APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz.

My Town: Aile Evi Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=mytown.home&referrer=utm_source%3Dindirvip.com