My Town: Arkadaşımın Evine Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

My Town: Arkadaşımın Evine Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciMy Town Games Ltd
  • DilTürkçe
  • Boyut56 MB
  • Versiyon7.00.04
My Town: Arkadaşımın Evine Apk indir

My Town: Arkadaşımın Evine Apk indir

My Town : Arkadaşımın Evine APK indir, Android oyun basit ve tek oyunculu oynanabilen çevirimdışı simülasyon oyunudur. Arkadaşımın evini ziyaret ederek oyna. My...

My Town : Arkadaşımın Evine APK indir, Android oyun basit ve tek oyunculu oynanabilen çevirimdışı simülasyon oyunudur. Arkadaşımın evini ziyaret ederek oyna.

My Town: Arkadaşımın Evine APK bir dijital ev oyunudur. Daha çok boş tuvale benzeyen bu oyun çocukların hayal gücünün geliştirmesi için tasarlanmıştır. Oyun tek başına, arkadaşlarla ya da aileyle beraber oynanabilir.

My Town: Arkadaşımın Evine Oyunu Özellikleri

My Town: Arkadaşımın Evine APK oyunu içerisinde gerçek hayata dair neredeyse her şey vardır. Oyun en iyi arkadaşın evinin konseptini ele alan bir oyundur. Oyunda kişiler en yakın arkadaşının evine gider. Evin kapısında bulunan sevimli köpek eşliğinde giriş yapılır. Oyun içerisinde evde neler yapıldığı ve nasıl zaman geçirildiğine dair çeşitli aktiviteler keşfedilir. Oyunda pek çok özellik vardır. Kişiler karakterlerin yüz şekillerini istediği gibi değiştirebilir.

Aynı zamanda onları istediği yere yönlendirebilir. Evin herhangi bir noktasına giderek orada bulunan karakterlere çeşitli aktiviteler yapılabilir. Örneğin kişiler en yakın arkadaşının evine giderek televizyonun karşısındaki koltuğa oturabilir. Buradan birlikte film izleme aktivitesi gerçekleştirilebilir. Kişiler hem kendi karakterini hem de arkadaşının karakterini istediği gibi yönlendire bilir. Bu sayede karakterlere mutlu bir ifade verilmiş olur.

My Town: Arkadaşımın Evine APK Android indir

Simülasyon türü oyunda bir sürü karakter ve oda içeren heyecan verici yeni bir mekan keşfedebileceğiniz bir oyundur. My Town : Arkadaşımın Evine APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere indirebilirsiniz. Evcil hayvanlarınız ve diğer karakterlere gerekli olan herşeyi siz yapıyorsunuz.

My Town: Arkadaşımın Evine Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=mytown.friendshouse.free&referrer=utm_source%3Dindirson.com