OmeTV Video Chat Alternative Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

OmeTV Video Chat Alternative Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciVideo Chat Alternative
  • DilTürkçe
  • Boyut28.3 MB
  • Versiyon605049
OmeTV Video Chat Alternative Apk indir

OmeTV Video Chat Alternative Apk indir

OmeTV Video Chat Alternative – İnsanlarla tanış, arkadaş bul APK indir, Android OmeTV video sohbetleriyle yeni kişilerle arkadaşlıklar kur ücretsiz indir. OmeTV Video...

OmeTV Video Chat Alternative – İnsanlarla tanış, arkadaş bul APK indir, Android OmeTV video sohbetleriyle yeni kişilerle arkadaşlıklar kur ücretsiz indir.

OmeTV Video Chat Alternative APK – İnsanlarla tanış, arkadaş bul APK aracılığıyla insanlar yeni kişilerle tanışarak onlarla sohbet edebilmektedir. Pek çok yerden bu uygulama sayesinde çeşitli insanlarla gece ya da gündüz fark etmeksizin sohbet edilebilmektedir.

OmeTV Video Chat – İnsanlarla tanış, arkadaş bul Özellikleri

OmeTV Video Chat – İnsanlarla tanış, arkadaş bul APK kolay bir kullanıma sahiptir. Kişilerle tanıştıktan sonra onlarla sadece yazışarak değil aynı zamanda görüntülü de konuşulabilmektedir. Bu sayede gerçek kişilerle sohbet edildiği anlaşılır. Kişiler Google Play Store üzerinden bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde cihazına indirebilir. Kullanımı kolaydır. Aynı zamanda gizlilik konusunda oldukça hassas bir şekilde tasarlanmıştır.

Bu uygulama üzerinden edilen sohbetlerde herhangi bir kural ihlali olup olmaması adına otomatik bir şekilde kontrol eder. Moderatörler şikayet ettiyse bir diğer kişiyi anında incelemeye alınır. Güvenliğe önem vermesi sebebiyle pek çok kişi tarafından sevilen bir uygulamadır. Sadece Türkiye değil dünya çapında pek çok insanla tanışma fırsatı sunulur. Aynı zamanda reklam içeriği yoktur.

OmeTV Video Chat Alternative Android APK indir

Ücretsiz ve kolay kullanım sunan OmeTV Video Chat ile üyelik ücreti ödemeden ve kayıt olmadan kullanabilirsiniz. OmeTV Video Chat APK Android uygulaması ile sohbet kurallarını ihlal etmeden 7/24 kullabilirsiniz. Kameranız çalışmasa ve internetiniz yavaş olsa bile OmeTV Video Chat Alternative uygulamasını kullabilirsiniz.

OmeTV Video Chat Alternative Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=omegle.tv&referrer=utm_source%3Dindirvip.com