ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi Apk indir
ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi Apk indir

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi Apk indir

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi APK indir, Android ÖSYM giriş için hızlı ve kolay giriş yap. ÖSYM AİS uygulamasına T.C kimlik bilgileri ve şifrenizle...

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi APK indir, Android ÖSYM giriş için hızlı ve kolay giriş yap. ÖSYM AİS uygulamasına T.C kimlik bilgileri ve şifrenizle giriş yapın.

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi APK hem IOS hem de Andorid işletim sistemine sahip olan tablet ve telefonların indirebileceği bir uygulamadır. Önceden sadece internet sitesi olan bu öğrenci sınav uygulaması artık telefonlarda aplikasyon olarak da bulunur.

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi Özellikleri

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi APK Android giriş için kullanılabilir. Türkiye çapında gerçekleşecek olan sınavlara kolay bir şekilde başvuru yapabilir, sınav sonuçları buradan kontrol edilebilir. Türkiye’de öğrenci olan ve eğitim konusunda yükselmek isteyen herkesin ÖSYM sistemine kaydolması zorunludur. Kişiler buradan kayıt ve başvuru yapmadığı takdirde hiçbir şekilde sınavlara giriş yapılamaz. Normalde internet sitesi üzerinden ÖSYM şifresi ve e- devlet şifresi ile T. C. kimlik numarası girilerek başvuru yapılır. Güvenlik açısından her seferinde bu işlemleri yapmak gerekir.

ÖSYM uygulaması sayesinde şifre ve kimlik kaydedilir. Bu şekilde kısa bir süre içerisinde giriş yapılır. Aynı zamanda sınav başvuru tarihleri de uygulama üzerinden gelen bilirimler ile hemen öğrenilir. Bu sayede kişiler girmek istedikleri sınavı kaçırmaz. Sınav ücretleri de yine uygulama üzerinden ödenebilir.

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi APK Giriş indir

Yeni AİS Android uygulamasını Android telefon ve tabletlerinizde kullanabilmek için geliştirilmiştir. Kare kod ile belge doğrulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi APK giriş uygulamasını ücretsiz indirip kullanabilirsiniz.

ÖSYM Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.osym.ais.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com