Parallel Space Lite Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Parallel Space Lite Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciLBE Tech
  • Dilİngilizce
  • Boyut15.7 MB
  • Versiyon4.0.9252
Parallel Space Lite Apk indir

Parallel Space Lite Apk indir

Parallel Space Lite APK indir, Android cihazlarda birden fazla hesabı eş zamanlı açma uygulamasıdır. Parallel Space Lite APK ile birden fazla oyun hesabı...

Parallel Space Lite APK indir, Android cihazlarda birden fazla hesabı eş zamanlı açma uygulamasıdır. Parallel Space Lite APK ile birden fazla oyun hesabı açın.

Parallel Space Lite APK birden fazla oyun uygulamasının ya da sosyal eğ uygulamasının hesaplarına tek bir cihaz üzerinden giriş yapılmasına yardımcı olan farklı bir aplikasyondur. Gizliliği koruduğu için birden fazla sosyal medya platformuna güvenli bir şekilde girile bilir. Gizli kurulum özelliği sayesinde açılan hesaplar cihaz üzerinden görünmez bir hale de getirile bilir.

Parallel Space Lite APK Özellikleri

Parallel Space Lite APK pek çok uygulamayla uyumlu olduğu için çok fazla sorun çıkarmaz. Şifre güvenliği kilidi gibi pek çok seçenek sunmaktadır. Aynı anda birden fazla hesaba giriş yapmak için mükemmel bir uygulamadır.  Dokunmatik konumlar üzerinden kontrol edilebilir şekilde güncellenmiştir. Dili İngilizcedir. Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir aynı zamanda uygulama içerisinde de hiçbir şekilde ek ücret talep etmez.

Boyutu 12M’dir. Düzenli olarak güncellendiği için uygulamalarla herhangi bir sorun yaşanmaz. Aynı zamanda ilginç özellikleri sayesinde kullanıcıların bu uygulamayı kullanmasına devam ettirir. Uygulama içerisinde video reklam izletilebilir. Çalışılması kolay bir ara yüze sahiptir.

Parallel Space Lite APK Android indir

Özellikle Android telefon ve tabletinizde sık kullandığınız uygulamaları gizleyebilme ve görünmez hale getirebilmektedir. Güçlü ve stabil kullanımı kolay olan bir uygulamadır. Parallel Space Lite APK Android uygulaması iş hayatınızı kolaylaştıracak ve oyun zevkinizi artıracaktır. Tüm uygulamaları destekleyen ve birden fazla hesabı açabilmenizi sağlayan Parallel Space Lite en hafif sürümü ile çeşitli temalarla kullanabilirsiniz.

Parallel Space Lite Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.parallel.space.lite&referrer=utm_source%3Dindirvip.com