Parallel Space 64Bit Support Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Parallel Space 64Bit Support Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciLBE Tech
  • Dilİngilizce
  • Boyut831.6 KB
  • Versiyon1.0.3086
Parallel Space 64Bit Support Apk indir

Parallel Space 64Bit Support Apk indir

Parallel Space – 64Bit Support APK indir, Android App Paralle Space için 64 bit eklentisidir. Tek bir chazda birden fazla sosyal ağ ve...

Parallel Space – 64Bit Support APK indir, Android App Paralle Space için 64 bit eklentisidir. Tek bir chazda birden fazla sosyal ağ ve oyun uygulaması açın.

Parallel Space – 64Bit Support APK birden fazla hesabı bir arada kullanmak isteyen kişilerin başvurduğu farklı bir uygulamadır. Belirli sosyal medya platformları birbirleriyle birleştirilerek aynı anda kullanılabilmektedir. Fakat herkesin kullandığı Whatsapp gibi uygulamalar diğer sosyal medya platformlarıyla birleştirilemez. Bu gibi durumlarda Parallel Space uygulaması sayesinde uygulamalar arasında birleştirme yapıla bilir.

Parallel Space- 64Bit Support APK Özellikleri

Parallel Space- 64Bit Support APK ücretsiz bir şekilde indirilerek kullanılabilir. Aynı zamanda uygulama içerisinde de ücretlendirme yoktur. Bu uygulama sayesinde aynı anda birden fazla hesap kullanılabilmektedir. Bununla birlikte en çok kullanılan uygulamaları da destekler. Parallel Space- 64Bit Support APK Android App kullanacak olan kişiler uygulama içerisinde birleştirmek istediği diğer uygulamaların 64Bit’e uyumlu olması gerektiğine dikkat etmelidir.

Zaten eklenmek istenen uygulamaların Biti uygun değilse Parallel Space tarafından bildirim gönderilir. Aynı şekilde 64Bit’e uyumlu olacak uygulamalar varsa uygun olduğunu belirten bir bildirim de gönderilir. Bu sayede 64Bit olan her türlü uygulama Parallel Space ile birleştirilir. Aynı zanda birden fazla uygulama kullanılmış olur.

Parallel Space 64Bit Support APK Android indir

Öncellikle Parallel Space APK Android App indirdikten sonra bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Aynı andan bir cihazda birden fazla oturum açabilmek için kullanılmaktadır. Parallel Space – 64Bit Support APK Android App Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz. Android 6.0 ve üzeri cihazlarda çalışmaktadır.

Parallel Space APK indir buradan öncelikle uygulamayı indirin ve daha sonra eklentiyi kurabilirsiniz.

Parallel Space 64Bit Support Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl.arm64&referrer=utm_source%3Dindirvip.com