Pixel Art – sayılarla boyama Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pixel Art – sayılarla boyama Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciEasybrain
  • DilTürkçe
  • Boyut65 MB
  • Versiyon7.6.0
Pixel Art – sayılarla boyama Apk indir

Pixel Art – sayılarla boyama Apk indir

Pixel Art – sayılarla boyama APK indir, Android ücretsiz 2B ve 3B resimle kendi piksel resmini oluştur. Pixel Art kamerası ile kendi fotoğrafını...

Pixel Art – sayılarla boyama APK indir, Android ücretsiz 2B ve 3B resimle kendi piksel resmini oluştur. Pixel Art kamerası ile kendi fotoğrafını pikselleştir.

Pixel Art – sayılarla boyama APK ücretsiz bir şekilde Android işletim sisteminde olan tabletlere ya da telefonlara indirilebilir. Kişiler sayıları takip ederek istediği gibi boyama yapa bilir. Bu uygulamada hem büyükler için hem de küçükler için çeşitli boyama resimleri bulunur. Kişiler zamanına göre ve istedikleri resme göre seçim yapa bilir.

Sayılarla Boya APK Özellikleri

Pixel Art – sayılarla boyama APK Android oyunu uygulaması içerisinde 700’den daha fazla ücretsiz resim bulunmaktadır. Bu resimler kategori olarak ayrılır. Hayvan, manzara, karikatür gibi seçilen resimlerin zorluk derecesi de oyuncu tarafından seçilir. Aynı zamanda bu uygulama piksel sanat görüntüsü verme özelliği de bulunmaktadır. Piksel sanatı kameradan çekilerek uyarlanabilir.

Açılan resmin büyüme ve küçültme özelliği de bulunmaktadır. Pixel Art oyunu ile boyama yaparken rengin üzerine basılı tutmak gerekir. Seçilen renk resmin üzerindeki numaralar ile devalı olarak kullanılabilir. Değiştirmek için yeniden resmin üzerine gelmek gerekir. Sayılarla boya uygulamasının çevrim dışı modu da bulunmaktadır. Çeşitli efektler ve filtreler de resim üzerine uygulanabilir. İnternetin olmadığı bir ortam da boyama yapmak isteyenler yine bu uygulamadan yararlana bilir.

Pixel Art – sayılarla boyama APK Android indir

2B ve 3B boyama oyunları içerisinde nesneleri sayılara göre boya ve eğlenceli bir boyama deneyimini kaçırma. Oyunda tek dokunuşla hızlandırılan videoları paylaş ve resim boyamayı sevdiğini herkese göster. Pixel Art – sayılarla boyama APK Android oyununda ayrıntılı resim boyama yanı sıra kendi bahçeni tasarlayarak bonuslar kazan. Birbirinden çeşitli nesneleri renklendirerek yeni bir meta dünyasına yelken aç.

Pixel Art – sayılarla boyama Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.europosit.pixelcoloring&referrer=utm_source%3Dindirvip.com