Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciYeti Game Studio
  • DilTürkçe
  • Boyut60 MB
  • Versiyon2.5.2
Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor Apk indir

Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor Apk indir

Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor APK Android oyun indir, 3D grafikler ve çeşitli modlarla oynayın. Seçim oyununda partilerle yarışın TV ve mitinglere katılın....

Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor APK Android oyun indir, 3D grafikler ve çeşitli modlarla oynayın. Seçim oyununda partilerle yarışın TV ve mitinglere katılın.

Seçim Oyunu- Partiler Yarışıyor APK oyununda kişiler sevdikleri partisi seçer. Ardından seçim otobüsü ile seçim yolundaki arabaları geçerek rakiplere fark atmak gerekir. Oyun içerisinde miting ve TV programları da vardır. Buralardan etkinlikler düzenleyerek oylar toplanmalıdır. En yüksek oyu alarak tüm şehirleri kazanmak gerekir. Kişiler isterse en baştan kendi partisini de kura bilir.

Seçim Oyunu- Partiler Yarışıyor APK Özellikleri

Seçim Oyunu- Partiler Yarışıyor APK  Android oyununda 3D grafikler oldukça göz alıcıdır. Aslında eğlenceli oyun mekanizmasına sahip olan bir yarış oyunudur. Oyun içerisinde seçimi kazanmak için çeşitli yollar vardır. Seçim otobüsü yoğun trafikte hızlı bir şekilde sürülür, diğer araçlara çarpmadan onları sollayarak rakip otobüsler geçilir. Bu sayede en yüksek puan alınacaktır.

Oyun içerisinde gerçekçi ce akıcı 3 farklı araç kontrolü bulunmaktadır. Oyunda 10 farklı parti için araç seçeneği bulunmaktadır. Kişiler istediği aracı kendi tarzına göre süsler. Aynı zamanda müzikleri de parti sahibi belirler. 5 farklı zorluk derecesine ve 4 farklı oyun moduna sahip olan bu oyunun Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.

Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor APK Android indir

Oyunda seçim arabanızla ilerlerken trafikteki araçları solluyor ve çarpmadan ilerlemeye çalışıyorsunuz. Rakip seçim otobüslerini geçerek en yüksek puana ulaşıyorsunuz. Seçim Oyunu – Partiler Yarışıyor APK Android oyununda miting modunda yada TV programlarına çıkarak partinizin tanıtımını gerçekleştirebilirsiniz.

Seçim Oyunu Partiler Yarışıyor Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.yetigames.secimYarisi&referrer=utm_source%3Dindirvip.com