Solitaire Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Solitaire Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciMouse Games
  • DilTürkçe
  • Boyut34M
  • Versiyon2.38.0
Solitaire Apk indir

Solitaire Apk indir

Solitaire APK indir, internetsiz kart oyunu Solitaire dünyadaki en popüler tek oyunculu kart oyunudur. Klasik ve çevirimdışı oynanabilen kağıt oyunudur. Solitaire APK herkesin...

Solitaire APK indir, internetsiz kart oyunu Solitaire dünyadaki en popüler tek oyunculu kart oyunudur. Klasik ve çevirimdışı oynanabilen kağıt oyunudur.

Solitaire APK herkesin zevk alarak oynamayı sevdiği zorlu ve eğlenceli klasik kart oyununun uygulamaya çevrilmiş halidir. Bu oyun üzerinde iyi düşünmek ve zaman harcamak gerekir. Tek kişilik oynanan bu oyun internetsiz ve internetli bir şekilde oynanabilir. Android işletim sistemi üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir. İnternetsiz modu olduğu için oyun içerisinde ekstra satın alımlara gerek yoktur.

Solitaire APK Özellikleri

Solitaire APK mobil telefon ve tabletler için geliştirilmiştir. Kişiler kendi seviyesine göre mod seçebilir. Özellikle zorlu olan seviyeleri hem uzun sürer hem de oldukça bağımlılık yapar. 100’den daha fazla güzel temaya sahiptir. Kişiler kendi isteklerine göre bu temalar arasında seçim yapabilir. Aynı zamanda internetli modu seçildiği zaman başkalarına karşı da oynanabilir.

Normalde tek başına oynanan bu oyunda uygulama rakip özelliğini de getirdiği için çok sevilmektedir. Solaklar için de destek modu bulunmaktadır. Solitaire internetsiz oynanan oyunlar uygulama içerisinde otomatik olarak kaydedilir. Hamlelerde ise ger alma özelliği bulunmaktadır. Çoklu dil desteği sayesinde dünya çapında her yerden bu oyun indirilerek oynanabilir.

Solitaire APK indir

Tek oyunculu oynanabilen ve en çok indirilen kart oyunlarından birisi olan Solitaire APK Android oyunu dosyasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İnternetsiz oynanabilen ve yüksek puan istatistiklerini görüntüleyebileceğiniz kağıt oyunduur. Birden fazla pencerek ve çeşitli arka planlarıyla karşımıza çıkmaktadır.

Solitaire Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smilerlee.klondike&referrer=utm_source%3Dindirvip.com