Tank Stars Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Tank Stars Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciCASUAL AZUR GAMES
  • Dilİngilizce
  • Boyut147.4M
  • Versiyon1.7.1
Tank Stars Apk indir

Tank Stars Apk indir

Tank Stars APK indir, Android savaş oyunu aksiyon dolu 2D tank savaşları oyunudur. Tank Stars oyununu online oynayabilir ve PvP savaşları yapabilirsiniz. Tank...

Tank Stars APK indir, Android savaş oyunu aksiyon dolu 2D tank savaşları oyunudur. Tank Stars oyununu online oynayabilir ve PvP savaşları yapabilirsiniz.

Tank Stars APK Arcade tabanlı olan bir tank savaşları oyunudur. Oyunu indirip oynayabilmek için Android işletim sisteminde olan telefon ya da tabletlere indirilebilen bir oyundur.

Tank Stars APK oyunun temel amacı tanklar ile rakiplerin olduğu yerleri bombalamak ve rakibi yok etmektir. Rakip yok edildikçe kişinin tankı ve yaşadığı alan daha fazla gelişir. Tank savaş oyunu olsa da aslında nişan almak önemli olduğu için nişan oyunu da denile bilir.

Tank Stars APK Özellikleri

Tank Stars APK Android oyununun kullanımı ve ara yüzü basit olduğu için küçük büyük herkes kolaylıkla bu oyunu oynayabilir. Savaş oyunu olduğu için 8 yaşından küçük çocuklara tavsiye edilmez. Oyunda hedef mekanizmasını parmak kontrolü ile yönlendirilir. Bu sayede rakibin kaçış yolu da tahmin edilir. Rakibin kaçış yoluna bombayı ateşlemek gerekir. Oyunun başında kolay mod açılır. Giriş seviyesi olan bir tank ile oyuna başlanır. İlerleyen bölümlerde rakip alt edildiği zaman atom bombası atan tanklar elde edilir. Aynı zamanda savaş tarzı grafikler de oldukça başarılı bir şekilde işlenmiştir.

Tank Stars APK indir

PvP savaşlarına katılarak 1v1 savaşlarını online olarak yapabilirsiniz. Dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncularla ve arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Tank Stars APK Android oyununda tank turnuvalarına katılabilirsiniz. Tankını seç, tankın silahını güçlendir, çevirimiçi yada çevirimdışı oynayarak savaşın.

Tank Stars Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playgendary.tanks&referrer=utm_source%3Dindirvip.com