TikTok Lite Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

TikTok Lite Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciTikTok Pte. Ltd.
  • DilTürkçe
  • Boyut20.8M
  • Versiyon26.8.2

TikTok Lite Apk indir

TikTok Lite APK indir, Android TikTok hafif sürümlü Lite Türkçe versiyonudur. Son sürümü ile ücretsiz kısa videoların yüklendiği video izleme uygulamasıdır. TikTok Lite...

TikTok Lite APK indir, Android TikTok hafif sürümlü Lite Türkçe versiyonudur. Son sürümü ile ücretsiz kısa videoların yüklendiği video izleme uygulamasıdır.

TikTok Lite APK TikTok uygulamasından hiçbir farkı olmadan üretilmiş farklı bir sosyal medya platformudur. Kişiler Türkçe TikTok Lite’a giriş yapabilmek için TikTok üyesi olmalıdır. Daha sadeleştirmiş bir alt yapısı olduğu için kullanıcılar tarafından TikTok’dan daha kolay olduğu bildirimleri alınmaktadır. Aynı zamanda telefon ya da bilgisayar üzerinden TikTok’a göre çok daha az yer kaplamaktadır.

TikTok Lite APK Özellikleri

TikTok Lite APK son sürümü ücretsiz Apple Store ve Play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirilebilir. Bu uygulamanın en büyük amacı kişilerin TikTok kullanabilmesi için daha çok teşvik etmesidir. TikTok’tan farkı olarak çeşitli destekleyiciler ve animasyonlar bulunur. Bu sayede TikTok kullanıcıları farklı özelliklerine ulaşabilmek için TikTok Lite kullanır.

TikTok Lite APK ön bellekte 30 MB’den daha az yer kapladığı için her telefona uyum sağlar. Bu uygulamanın animasyonları TikTok’a göre biraz daha yavaştır. Aynı zamanda çeşitli emoji kullanımı vardır ve TikTok’dan daha çoktur. TikTok Lite Türkçe üzerinden paylaşılmış olan çeşitli videolar izlenebilir. Aynı zamanda bu videolara yorum, beğeni gibi çeşitli etkileşimler de verilebilmektedir.

TikTok Lite APK Android indir

Size özel olarak derlenen milyonlarca videonun akışını bu mobil platform üzerinde bulabilirsiniz. TikTok Lite APK Android uygulamasını ücretsiz Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz. Şaşırtıcı, eğlenceli ve enteresan eğlenceli videoları izleyebilirsiniz. Sayısız kategorideki videoları keşfedin, beğenin ve yorum yapabilirsiniz.

TikTok Lite Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zhiliaoapp.musically.go&referrer=utm_source%3Dindirvip.com