Toon Blast Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Toon Blast Apk indir
Toon Blast Apk indir

Toon Blast Apk indir

Tony Blast APK Android indir, çizgi film dünyasında bir sürü çılgın zorlu seviyenin tadını çıkartın. Tony Blast 3’lü eşleştirme küplerini patlatarak oynayın. Toon...

Tony Blast APK Android indir, çizgi film dünyasında bir sürü çılgın zorlu seviyenin tadını çıkartın. Tony Blast 3’lü eşleştirme küplerini patlatarak oynayın.

Toon Blast APK 2017 senesinden beri Adnroid işletim sistemine ait bir oyundur. Kişiler tablet ya da telefonlarında Google Play Store üzerinden bu oyunu indirebilir. Oyunun türü bulmacadır. Oyunda pek çok seviye yer almaktadır. Bu seviyeler tamamlandıkça bir sonraki seviyeye geçilir. Fakat unutulmaması gereken bir sonraki seviye her zaman bir öncekinden daha zor olacaktır.

Toon Blast APK Özellikleri

Toon Blast APK Android oyunu küçük büyük fark etmeden herkesin oynayabileceği bir oyundur. Toon Blast APK oyun içerisinde çeşitli seviyeler vardır. Bu seviyeleri geçtikçe daha zor seviyelere geçilir. Ara yüzü ve anlaması kolay bir oyun olduğu için her yaştan kişi tarafından oynanabilir. Bu oyun aşamaları atlandıkça adeta bağımlılık yapar.

Kapalı Toon Blast bölümlerinin, özel güçlerin ve komboların kilitlerini açabilmek için oyun içerisinde puan toplamak önemlidir. Puan toplamak için ise 2 ya da daha fazla aynı parçayı bir araya getirmek gerekir. Bu oyun kişileri çok uzun süre eğlendirir. Türkçe ve İngilizce dil desteği de olduğu için anlaşılır şekilde tasarlanmış bir oyundur.

Toon Blast APK Android indir

Tonlarca zorlu seviyelerin bulunduğu oyunda yeni bölümlerin kilidini açın ve eşsiz oyun hedeflerinde düzinelerce eğlenceli engelleri geçerek ilerleyin. Tony Blast APK Android oyununda kendi takımını oluşturabilir ve bulmacaları çeverek eşsiz bir oyun deneyimi yakalayabilirsiniz. Oyunda küp kombinasyonlarını tamamlayarak küpleri patlatın ve güçlü kombinasyonların tadını çıkartın.

Toon Blast Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.peakgames.toonblast&referrer=utm_source%3Dindirvip.com