TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciTürkiye Radyo ve Televizyon Kurumu
  • DilTürkçe
  • Boyut33.9M
  • Versiyon1.6.1
TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Apk indir

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Apk indir

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu oyunu APK indir, çocuklar için süpriz kutusu Android oyunu ile atık malzemeleri kullanarak tasarımlar yaptığınız reklamsız oyundur. TRT Çocuk...

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu oyunu APK indir, çocuklar için süpriz kutusu Android oyunu ile atık malzemeleri kullanarak tasarımlar yaptığınız reklamsız oyundur.

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu APK uygulaması çocuklar için oldukça yararlı bir uygulamadır. Bu uygulama içerisinde karton kutuları, pet şişeleri gibi evde yer alan atık malzemelerin nasıl değerlendirebileceğini gösteren bir uygulamadır. Bu sayede hem çocuklar için farklı bir bakış açısı sunar hem de atıkların nasıl güzel değerlendirileceği hakkında çeşitli bilgiler verir.

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu APK Özellikleri

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu APK içerisinde bölümler vardır. Bu bölümler atlandıkça yeni bölüm kilitleri açılmaktadır. Aynı zamanda uygulama içinde çeşitli tasarımlar yapılabilir. Bu tasarımlar da galeriye kaydedilebilir. Aynı zamanda çocukların ilgisini çekmek için renkli çizgi grafikleri de bulunmaktadır. Oyun içerisinde yer alan oyun müziği ve neşeli ses efektleri vardır. Bu sesler ayarlar kısmından istenişe kapatılabilir.

Oyunun ilk seviyeleri daha çok öğretici niteliktedir. Özellikle çocukların anlayacağı şekilde iyice detaylandırılır. Her seviyede ise yeni tasarımlar ve yeni malzemeler mevcuttur. Bölüm tekrar oynandığı zaman oyun tasarımı tamamen değiştirile bilir. Aynı zamanda oyunun ara yüzü çocuklar için kolay bir şekilde tasarlanmıştır.

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Oyunu APK indir

Çöpe gidecek ve kullanılmaz halde olan ürünleri kullanarak harika tasarımlar ortaya koyabilirsiniz. Çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğitici ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlıyor. TRT Çocuk Sürpriz Kutusu oyunu APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Çokcuklar için reklamsız ve güvenilir içerikler sunan çocuk dostu bir oyundur.

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtcocuk.suprizkutusu&referrer=utm_source%3Dindirvip.com