Truecaller Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Truecaller Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciTruecaller
  • DilTürkçe
  • Boyut106.3M
  • Versiyon12.47.6

Truecaller Apk indir

Truecaller APK indir, Türkçe ve ücretsiz arayan kimliği ve numara sorgulama uygulamasıdır. Truecaller ile istenmeyen ve bilinmeyen numaraları engelleyin. Truecaller APK hem Android...

Truecaller APK indir, Türkçe ve ücretsiz arayan kimliği ve numara sorgulama uygulamasıdır. Truecaller ile istenmeyen ve bilinmeyen numaraları engelleyin.

Truecaller APK hem Android hem de IOS işletim sistemine sahip olan cihazlarda sıklıkla kullanılan bir uygulamadır. Özellikle Android’de en iti telefon arama ve rehber uygulaması yapılmaktadır. Google Play Store’da artık bulunmadığı için .apk dosyası indirilerek telefona yüklemek gerekir. Truecaller kişilerin kimi aradığını görebilmesi için kullandığı bir uygulamadır. Bu arayanlar kimliği gizli olanlar, sahtekarlar, spam çağrıları ve tele pazarlar olabilir.

Truecaller APK Özellikleri

Truecaller APK kullanıldığı zaman gelen arama renklendirilir. Bu sayede arayan kişinin spam olup olmadığı anlaşılır. Mavi rengiyle renklendirildiği zaman güvenli, kırmızı renkle renklendirildiği zaman ise açılmaması gereken bir telefon olduğu bildirilir. Truecaller ücretsiz kullanan kişiler kullanıcı girdisi ve telefon defterleri sayesinde kimin aradığını görebilir. Yani kişi listesinde tanımlanmayan numaralar bu uygulama sayesinde öğrenilir. Telefonun kaybolması gibi durumlarda kişi listesinin kaybolmaması için uygulama üzerinden yedekleme yapılabilir. Aynı zamanda numara engelleme gibi özellikleri de vardır.

Truecaller APK Türkçe Android uygulaması üzerinden gelen bir aramada sağa kaydırılarak direk olarak kişinin whatsapp profiline geçiş yapılabilir. Aynı zamanda bu uygulamadan kamera özelliği sayesinde bir kağıttaki numara hemen kaydedilebilir.

Truecaller Numara Sorgulama APK indir

Birinci sınıf spam çağrı engelleyici, istenmeyen posta dedektörü, numara sorgulama ve arayan kimliğini öğrenme uygulamasıdır. Truecaller APK Türkçe arayan kimliğini sorgulama uygulaması ile güvende kalın. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebileceğiniz Truecaller ile aramaları ve SMS’leri engelleyin.

Truecaller Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&referrer=utm_source%3Dindirson.com