Wattpad Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Wattpad Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciWattpad.com
  • DilTürkçe
  • Boyut37.7
  • Versiyon9.83.0

Wattpad Apk indir

Wattpad APK indir, Android son sürüm kitap okuma ve hikaye indirme uygulamasıdır. Wattpad ücretsiz ve özgün hikaye anlatıcılığıyla yazarları okuyun indirin. Wattpad APK...

Wattpad APK indir, Android son sürüm kitap okuma ve hikaye indirme uygulamasıdır. Wattpad ücretsiz ve özgün hikaye anlatıcılığıyla yazarları okuyun indirin.

Wattpad APK özellikle gençlerin severek kullandığı bir uygulamadır. Bu uygulama üzerinden kişiler dilediği gibi kitap okuyabilir. Aynı zamanda hem IOS hem de Android işletim sistemindeki cihazlara ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir.

Wattpad APK Özellikleri

Wattpad APK Android kitap ve hikaye okuma uygulamasının içerisinde bilim kurgu, gençlik, polisiye, romantik, macera ve klasik gibi pek çok konuyu barındıran kitaplar bulunmaktadır. Bu uygulamadan sadece kitap okunmaz. Aynı zamanda kullanıcılar kendileri de kitap ya da kısa hikayeler yazara Wattpad üzerinden paylaşabilir. Bu sayede uygulamayı kullanan diğer kişiler paylaşılan yazıları okuyarak çeşitli yorumlar yapabilir. Böylece kitabı okuyan diğer kullanıcılar ile etkileşime geçerek iletişim kurulabilmektedir.

Uygulamada Çince, Korece, Portekizce, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca gibi dünya dillerinin yanı sıra Türkçe dili de vardır. Yani kişiler farklı bir dil öğrenmek istiyorsa ve geliştirmek istiyorsa bu uygulama üzerinden basit ya da karmaşık kitapları da okuyabilir. Aynı zamanda Wattpad kullanan ünlü yazarların kitaplarını okuyarak onlarla iletişime geçmek de mümkündür. Paylaşılan yazılarda onlardan izin alarak isimlerini kullanma hakkıda tanınabilir.

Wattpad APK Android indir

Özgün hikayeleri okuma, hikayenizi paylaşma, kitap indirme ve küresel topluluğun kitap önerilerini görebilme uygulamasıdır. Wattpad APK Android son sürüm uygulaması ile elliden fazla dildeki hikayeleri keşfedebilir ve hikaye paylaşabilirsiniz. Hikaye ve kitap okumayı severlerin bir arada olduğu toplulukla iletişime geçebilirsiniz.

Wattpad Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=wp.wattpad&referrer=utm_source%3Dindirvip.com