MARVEL SNAP Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

MARVEL SNAP Apk indir
MARVEL SNAP Apk indir

MARVEL SNAP Apk indir

MARVEL SNAP APK indir, Android MARVEL online kart oyununda süper kahramanlar bulunuyor. MARVEL SNAP oyunu iyi şeylere daha fazla odaklanmanızı sağlar. MARVEL SNAP...

MARVEL SNAP APK indir, Android MARVEL online kart oyununda süper kahramanlar bulunuyor. MARVEL SNAP oyunu iyi şeylere daha fazla odaklanmanızı sağlar.

MARVEL SNAP APK Android oyunu en sevdiğiniz MARVEL kahramanlarından oluşuyor ve kötü adamlara karşı savaşıyorsunuz. Rüya takımınızı kurup ardından çeşitli kartlarla hamlelerinizi yaparak oynuyorsunuz.

MARVEL SNAP Oyunu Nasıl Oynanır?

Herşeyin kontrolü ellerinizde olan oyunda hızlı tempolu, adrenali dolu ve stratejik tarzda bir kart savaş oyunu sizleri bekliyor. MARVEL SNAP APK Android oyununda yaklaşık 3 dakika süren süper hızlı maçlara katılıyorsunuz. Oyuna odaklanın ve oyunun kurallarını değiştiren ikonik yeteneklere sahip olan 50’den fazla farklı lokasyonunda oynayarak kendinizi kanıtlayın.

MARVEL SNAP APK oyununda stratejik hamlelerinizin yanı sıra becerilerinizi test edebileceğiniz maçlara çıkıyorsunuz. Oyundaki sıralamanızı yükseltmek için maç esnasında parayı yükseltin ve ödüllerinizi ikiye katlayın. Marvel favori kartlarınızı toplayın ve yükseltin bu evrende yüzlerce kahraman ve kötü adam varyantını toplayarak kartlarınızı karıştın. Online oyunculara karşı savaşarak çıktığınız tüm maçları kazanarak ilerleyin.

MARVEL SNAP APK Android indir

Günlük, haftalık ve aylık güncellemeleri bulunan oyunda sonsuz sanat stilleri ve benzersiz kartlarla kendinizi adrenalinin içerisinde bulun. MARVEL SNAP APK Android oyununda her maçta farklı rakipler ve hissedarlar bulunmaktadır. Rekabete karşı nasıl mücadele ettiğinizi herkese göstermenin vakti geldi!

MARVEL SNAP Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nvsgames.snap&referrer=utm_source%3Dindirson.com