Koş Sosis Koş Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Koş Sosis Koş Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciCrazyLabs LTD
  • DilTürkçe
  • Boyut138.3M
  • Versiyon1.26.5
Koş Sosis Koş Apk indir

Koş Sosis Koş Apk indir

Koş Sosis Koş APK indir, Android sıcak sosisli sandviç oyununda koşarak ilerliyorsunuz. Maceralı koşu oyunu Koş Sosis Koş ile engelleri geçerek ilerleyin. Koş...

Koş Sosis Koş APK indir, Android sıcak sosisli sandviç oyununda koşarak ilerliyorsunuz. Maceralı koşu oyunu Koş Sosis Koş ile engelleri geçerek ilerleyin.

Koş Sosis Koş APK Android oyununda aksiyon dolu anlar yaşarak engelleri geçerek ilerliyorsunuz. Platform üzerindeki sosisle koşarak engelleri geçin ve sonraki bölüme atlayın.

Koş Sosis Koş Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunda bir sosis var ve bu sosis sizin karakteriniz oluyor. Sosisle birlikte platform üzerindeki engelleri geçerek ilerliyorsunuz. Koş Sosis Koş APK Android oyunda bu maceralı koşu oyununda sosisin hayali kabusu olmamak için büyük çaba sarf ediyorsunuz. Sosiz ezilmekten, dilimlenmekten ve doğramaktan kaçarak ilerleyecektir.

Koş Sosis Koş APK oyununda nefis bir sosis görünümlü karakterinizle ketçap, baharat ve diğerlerini yemeden hayatınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bölüm geçtikçe para kazanıyor ve kazandığınız paralarla sosisinizi güçlendirebiliyorsunuz. Sosisin hayatını kurtarmak için jetonları topla ve topladığın jetonlarla güçlendiriciler satın al.

Koş Sosis Koş APK Android indir

Maceralı koşu oyununda sosis bedenini esneterek doğranmaktan kurtarabilirsiniz. Renkli görselleri bulunan oyunda kaliteli grafikler ve basit bir oynanışı bulunmaktadır. Koş Sosis Koş APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Koş Sosis Koş Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crazylabs.sausage.run&referrer=utm_source%3Dindirvip.com