Dark Riddle Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Dark Riddle Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciPAGA GROUP
  • DilTürkçe
  • Boyut153.8M
  • Versiyon15.5.0
Dark Riddle Apk indir

Dark Riddle Apk indir

Dark Riddle (APK) indir, Android tek oyunculu aksiyon oyunudur. Dark Riddle oyununda bulmacaları çözün ve şüphelilerin sırlarını ortaya çıkartmaya çalışın. Dark Riddle (APK)...

Dark Riddle (APK) indir, Android tek oyunculu aksiyon oyunudur. Dark Riddle oyununda bulmacaları çözün ve şüphelilerin sırlarını ortaya çıkartmaya çalışın.

Dark Riddle (APK) Android aksiyon dolu bulmaca oyunu basit bir oynanışa sahip olan ve stilize edilmiş çevirimdışı oyundur. Macera dolu oyunda ilginç görevleri tamamlayarak bir sonraki seviyeye geçin.

Dark Riddle Oyunu Nasıl Oynanır?

Çevrenizdeki komşuların suçlarını ortaya çıkartmaya çalışıyor ve verilen görevleri eksiksiz tamamlamaya çalışıyorsunuz. Dark Riddle APK Android oyunda tuhaf görevleri tamamlayarak bir sonraki seviyeye geçiyorsunuz. Benzersiz öğelerle dolu olan oyunda bir polis memuru ve yabancı bir cihaz satıcısıyla karşılaşıyorsunuz.

Dark Riddle APK oyunda karşılaşma sonrasında sırağandışı yaratıklar hakkında bilgi sahibi olmaya başlıyorsunuz. Her öğe ve karakterin ilginç hikayesine tanıklık ediyorsunuz. Öncelikle Dark Riddle oyunda komşunuzun evine girmenin yollarını arıyorsunuz. Öyleki evde tuzaklar, engeller, kapalı kapılar ve kilitler buluyorsunuz.

Dark Riddle APK Android indir

Ücretsiz ve gizem dolu oyunda komşunuzun bodrum katında ilginizi çekebilecek tuhaf şeyler bulabilirsiniz. Dark Riddle APK Android oyunda eşyalar ve yeteneklerinizi gösterebilmek için tam size göre bir oyun diyebilirim. Oyun için satın almalarında yer aldığı oyunda kaliteli grafiklerde yer almaktadır.

Dark Riddle Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.neighbors.darkriddle&referrer=utm_source%3Dindirvip.com