Cafeland – Restoran Oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Cafeland – Restoran Oyunu Apk indir
Cafeland – Restoran Oyunu Apk indir

Cafeland – Restoran Oyunu Apk indir

Cafeland – Restoran Oyunu APK indir, Android simülasyon restoran yönetim oyunudur. Cafeland ile kendi kafeni tasarla ve müşterilere yemek servisi yap. Cafeland –...

Cafeland – Restoran Oyunu APK indir, Android simülasyon restoran yönetim oyunudur. Cafeland ile kendi kafeni tasarla ve müşterilere yemek servisi yap.

Cafeland – Restoran Oyunu APK indir, Android restoran simülasyonu oyununda gelen müşterilerinize en iyi yemek servisini sunarak para kazan. Kendi işletmenin tasarımını kendin kur ve leziz yemekler yap.

Cafeland – Restoran Oyunu Nasıl Oynanır?

Kendi restoran işletmeni kurarak dünyanın en iyi yemeklerini, pastalarını, çorbalarını, hamburgerlerini ve diğer lezzetlerini yaparak para kazan. Cafeland – Restoran Oyunu APK Android oyununda leziz tatlıları ve içecekleri birleştirerek servis et. Başarılı bir restoran işletme yöneticisi olarak dünyanın en gözde mekanı olmaya çalış.

Cafeland – Restoran Oyunu APK oyununda müşterilerini memnun etmek için çeşitli yemekler pişir ve eğlenceli zaman geçir. Binlerce nefis yemek tariflerini bir araya getiren küçük işletmeniz ilerleyen zamanda dünyanın gözdesi arasında yer alabilir. Garsonların şefliğini ve restoran yöneticiliğini yapabileceğiniz güzel bir oyundur.

Cafeland – Restoran Oyunu APK Android indir

Oyunda kendi hayalinizdeki cafe’yi tasarlayabilir ve dekore ederek muazzam bir işletme ortaya çıkartabilirsiniz. Cafeland – Restoran Oyunu APK Android oyununda pizza, fast food, cupcake, burger ve çorba gibi birçok seçeneği istediğiniz gibi pişirin. Ücretsiz Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Cafeland Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamegos.mobile.cafeland&referrer=utm_source%3Dindirvip.com