CarX Highway Racing Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

CarX Highway Racing Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciCarX Technologies, LLC
  • Dilİngilizce
  • Boyut717.3M
  • Versiyon1.74.8
CarX Highway Racing Apk indir

CarX Highway Racing Apk indir

CarX Highway Racing (APK) indir, Android araba yarış oyunudur. CarX Highway Racing çok oyunculu gerçekci araba yarış oyununda trafikte yarışıyorsunuz. CarX Highway Racing...

CarX Highway Racing (APK) indir, Android araba yarış oyunudur. CarX Highway Racing çok oyunculu gerçekci araba yarış oyununda trafikte yarışıyorsunuz.

CarX Highway Racing APK indir, Android araba yarışı oyunnuda gerçekci fiziği ve göz alıcı grafikleriyle dikkat çeken çok oyunculu ve çevirimdışı oynanabilen yarış oyunudur.

CarX Highway Racing Oyunu Nasıl Oynanır?

Zorlu sürüş yollarında trafikte ilerleyerek online yarışlara katılabileceğiniz araba yarışı oyunudur. Arcade türü ilerleme seviyelerinin yer aldığı oyunda kartellerin neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışıyorsunuz. CarX Highway Racing APK Android oyunda iyi ayarlanmış gerçekci fizikler ile seçtiğin arabayı hızlandırabilirsiniz.

CarX Highway Racing APK oyunda hem arabanızı güçlendirebilir hemde modifiyeler yapabilirsiniz. Birden fazla haritanın bulunduğu çok oyunculu oyunda Texas çöllerinde, Avustralya, Fransa ve Rusya’yı ziyaret edebilirsiniz. Sıradan araçlar, yüksek performanslı arabalar ve güçlü süper arabaları beraberinde bulabilirsiniz. Farklı oyun modları içerisinde dilediğiniz oyun modu içerisinde oynayabilirsiniz.

CarX Highway Racing APK Android indir

Polis modu, serbest sürüş modu, yarış modu ve daha birçok çeşitli oyun modlarında gece ve gündüz sürelerinde oynayabilirsiniz. CarX Highway Racing APK Android oyunda benzersiz etkinliklere katılarak özel bir araba alma şansını elde edebilirsiniz.

CarX Highway Racing Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CarXTech.highWay&referrer=utm_source%3Dindirvip.com