Car Driving School Sim 2023 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Car Driving School Sim 2023 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciExtreme Car Simulators
  • DilTürkçe
  • Boyut180M
  • Versiyon1.,02
Car Driving School Sim 2023 Apk indir

Car Driving School Sim 2023 Apk indir

Car Driving School Sim 2023 APK indir, yarış oyunlarını sevenler için araba sürme okulu simülatörü 2023 çok oyunculu ve tek oyunculu çevirimiçi araba...

Car Driving School Sim 2023 APK indir, yarış oyunlarını sevenler için araba sürme okulu simülatörü 2023 çok oyunculu ve tek oyunculu çevirimiçi araba oyunu.

Car Driving School Sim 2023 APK indir, tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynayabileceğinizi çevirimiçi araba sürüş simülatörü oyunudur. Araba sürüş deneyimine sahip olmak isteyenler için harkulade bir oyundur.

Car Driving School Sim 2023 Oyunu Nasıl Oynanır?

Nihai ücretsiz araba park etme simülatörü oyunu içerisinde eğlenceli bir sürüş keyfi çıkartabilirsiniz. Sürükleyici oyun yapısı araba meraklılarını bir araya getirmektedir. Car Driving School Sim 2023 APK Android araba oyununda araba kullanmayı öğrenin ve yol kurallarına uyarak ilerleyin.

Car Driving School Sim 2023 APK oyunda harika araba kilitlerini açarak ilerleyebilirsiniz. Araba sürme akademisi içeriisnde kemerlerinizi bağlayın, direksiyonu çevirin ve araba kullanmayı öğrenerek ilerleyin. Arabayı kullanırken araba park modu, yarış modu, devir, vites ve hız dahil tam gerçek HUD modu yer almaktadır.

Car Driving School Sim 2023 APK indir

Araç trafiği içerisinde ayrıntılı açık dünya ortamını keşfederek ilerleyebilirsiniz. Direksiyon simidi bulunan araçta ayrıca ivmeölçer veya diğer düğmeleri kontrol ederek ilerleyebilirsiniz. Car Driving School Sim 2023 APK Android oyunda ABS, TV ve ESP simülasyonuda yer almaktadır.

Car Driving School Sim 2023 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.driving2023.school&referrer=utm_source%3Dindirvip.com