Para Kazan Bilgi Yarışması Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Para Kazan Bilgi Yarışması Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciLobster Game Studios
  • DilTürkçe
  • Boyut22M
  • Versiyon10.8
Para Kazan Bilgi Yarışması Apk indir

Para Kazan Bilgi Yarışması Apk indir

Para Kazan Bilgi Yarışması APK indir, Android bilgi yarışması oynayarak para kazanma yarışması oyunudur. Türk kültürü ve dünyadaki zeka sorularını bil kazan. Para...

Para Kazan Bilgi Yarışması APK indir, Android bilgi yarışması oynayarak para kazanma yarışması oyunudur. Türk kültürü ve dünyadaki zeka sorularını bil kazan.

Para Kazan Bilgi Yarışması APK indir, Android bilgi yarışması oyunu içerisinde genel kültür, Türk kültürü ve dünya çapındaki zeka seviyenizi zorlayan soruları doğru yanıtlayarak para kazanın.

Para Kazan Bilgi Yarışması Oyunu Nasıl Oynanır?

Test bilgi yarışması içerisinde bulunan zorlayıcı soruları cevaplayarak para kazanabilirsiniz. Zeka sorularını ve genel kültür soruları yanı sıra Türk kültürünü anlatan sorularda yer almaktadır. Para Kazan Bilgi Yarışması APK Android oyunu stres giderici bilgi aşılayan soruları sayesinde zihninizi günlük sıkıntılardan uzaklaştıran sorular vardır.

Para Kazan Bilgi Yarışması APK oyunda arkadaşlarınıza genel kültür yarışmasında meydan okumalarda bulunabilirsiniz. Trivia zeka sorularına ne kadar doğru cevaplar verebileceğinizi gösterin. Çoktan seçmeli testler eğlenceli ve bağımlılık yapan sorular vardır. Genel kültür sorularına doğru cevaplarda QC vermektedir. QC birikimlerini satarak soruları cevaplayabileceğiniz zeka soruları para birimi seçeneğidir.

Para Kazan Bilgi Yarışması APK indir

Bilgi yarışması oyununu oynayarak para kazanmak için ilginç ve eğlenceli bilgi yarışması oynayarak para kazanabilirsiniz. Türk tarihi ve dünya ülkeleri hakkında çeşitli zeka sorularıda yer almaktadır. Para Kazan Bilgi Yarışması APK Android oyununun dikkat çeken grafikleri ve navigasyonlarıyla daha çok seveceksiniz.

Para Kazan Bilgi Yarışması Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digitalavrupa.cevaplakazan&referrer=utm_source%3Dindirvip.com