Real Racing 3 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Real Racing 3 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciELECTRONIC ARTS
  • DilTürkçe
  • Boyut52M
  • Versiyon11.0.1
Real Racing 3 Apk indir

Real Racing 3 Apk indir

Real Racing 3 APK indir, Android çok oyunculu (multiplayer) ve tek oyunculu yarış oyunudur. Real Racing 3 gerçekci iç kokpit simülasyonu ile yarışın....

Real Racing 3 APK indir, Android çok oyunculu (multiplayer) ve tek oyunculu yarış oyunudur. Real Racing 3 gerçekci iç kokpit simülasyonu ile yarışın.

Real Racing 3 APK indir, Android çevirimiçi yarış oyununda gerçek insanlarla, gerçekci arabalar ve gerçek motor sporlarıyla doyasıya yarışın. Electronic Arts tarafından geliştirilen çok oyunculu yarış oyununda dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncular yer almaktadır.

Real Racing 3 Oyunu Özellikleri

Oyun içerisinde 19 farklı lokasyon içerisinde 40 farklı lisanslı pistler ve 43 farklı yarış arabası yer almaktadır. Audi, Aston Martin, Ferrari, Bugatti, Porsche ve 250’den fazla yarış arabası sizlerin sürüşünü bekliyor. Real Racing 3 APK Android yarış oyununda Formula 1 Grand Prix şampiyonası etkinliklerine de katılabilirsiniz.

Real Racing 3 APK yarış oyununda gece yarışlarına katılabilir ve çeşitli hava şartlarında yarışabilirsiniz. Yüksek kalitede görseller içermesi sebebiyle Android telefon ve tabletlerinizde 2,5 GB boş alan olması gerekmektedir. Gelişmiş yapay zekası sayesinde 8 farklı oyuncuyla gerçek zamanlı olarak yarışabilirsiniz.

Real Racing 3 APK Android indir

4.000’den fazla etkinliğin yer aldığı oyun HD ve dinamik yansımalarla karşınıza çıkmaktadır. Çok oyunculu oynanabilen Real Racing 3 APK Android oyununda kupa yarışları, dayanıklılık mücadeleleri ve avalamalar yer almaktadır. HUD ile kontrol ayarlarını tüm incelikleriyle gerçekleştirerek yarışa başlayabilirsiniz.

Eğer dilerseniz oyunun il versiyonu olan Real Racing 2’yi indirvip.com sitemizden ücretsiz bir şekilde Android APK dosyasını indirebilirsiniz. Real Racing 2 APK Android indir

Real Racing 3 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.r3_na&referrer=utm_source%3Dindirvip.com