Modern Combat 5 mobile FPS Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Modern Combat 5 mobile FPS Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut60.5M
  • Versiyon5.9.0a
Modern Combat 5 mobile FPS Apk indir

Modern Combat 5 mobile FPS Apk indir

Modern Combat 5 mobile FPS APK indir, Android çok oyunculu (multiplayer) birinci şahıs nişancı oyunudur. Modern Combat 5 PvP modunda çevirimiçi savaşın. Modern...

Modern Combat 5 mobile FPS APK indir, Android çok oyunculu (multiplayer) birinci şahıs nişancı oyunudur. Modern Combat 5 PvP modunda çevirimiçi savaşın.

Modern Combat 5 mobile FPS APK indir, Android çevirimiçi çok oyunculu aksiyon savaş oyununu PvP oyun modunda gerçek oyuncularla savaşın. Güçlü silahların bulunduğu oyunda hayatta kalan son kişi siz olmaya çalışın.

Modern Combat 5 mobile FPS Oyunu Özellikleri

10’dan fazla sınıf arasında seçim yapabilmenize imkan tanıyan heyecan verici kampanyaların bulunduğu bir çevirimiçi FPS oyunudur. Modern Combat 5 mobile FPS APK Android oyununda düzenli yepyeni etkinliklere katılarak seviyenizi yükseltin. PvP oyun modu yanı sıra herkes için ücretsiz Battle Royale (hayatta kalma) moduda bulunmaktadır.

Modern Combat 5 mobile FPS APK oyunda bireysel liderlik tablosunda 1. olmaya çalışın. Tüm savaşçılara en iyi olduğunuzu göstermek için kritik atışlar yapın. Profesyonel oyuncular arasında rakip orduyu ezip geçin. Modern Combat 5 içerisinde Global ve Squad sohbetlerde sesli konuşarak diğer oyuncularla iletişime geçin. Haftalık etkinliklere katılarak ücretsiz ödüller kazanabilirsiniz.

Modern Combat 5 mobile FPS APK Android indir

Kritik kararlar vererek operasyonlarınızı tamamlayın ve silahlardaki seviyenizide yükselterek ilerleyin. Kilitli öğelerin kilidini açmak için daha fazla rakip oyuncu vurun. Çok oyunculu oynanabilen Modern Combat 5 mobile FPS APK Android oyunu APK dosyası 60 MB dosya boyutuna sahiptir. İndirvip.com APK dosyaları günceldir ve paketi indirdiğinizde oyunun tüm güncellemelerini yapacaktır.

Modern Combat 5 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com