Modern Combat Versus: FPS Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Modern Combat Versus: FPS Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut57.3M
  • Versiyon1.17.32
Modern Combat Versus: FPS Apk indir

Modern Combat Versus: FPS Apk indir

Modern Combat Versus: FPS APK indir, Android online multiplayer (çok oyunculu) savaş oyunudur. Modern Combat Versus 4’er kişilik PvP savaşlarına katılın. Modern Combat...

Modern Combat Versus: FPS APK indir, Android online multiplayer (çok oyunculu) savaş oyunudur. Modern Combat Versus 4’er kişilik PvP savaşlarına katılın.

Modern Combat Versus: FPS APK indir, Android çevirimiçi aksiyon dolu savaş oyunu rekabete dayalı takım oyun modu bulunmaktadır. 4 kişilik PvP online mutliplayer savaşlarında ateş ettiğini gebert.

Modern Combat Versus: FPS Oyunu Özellikleri

Kendine has 13’ten fazla silah, tabanca, tüfek ve çeşitleri bulunmaktadır. Modern Combat Versus: FPS APK Android oyununa dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncular bulunmaktadır. Bir klan oluşturabilir yada klanlara katılarak savaşmaya başlayabilirsiniz. Oyun için ödüller için canlı turnuvalara katıl ve kişiselleştirilmiş lobiler oluştur.

Modern Combat Versus: FPS APK Android oyunda aylık sezonlar buluyor ve rekabet dolu liglerde ücretsiz ödüller kazan. Eşsiz görseller ve tasarımların olduğunu belirtmemde fayda görüyorum. Çünkü silah kamuflajlarına sahip olan mükemmel askeri giysiler bulunuyor. Çığır açan sezgisel nişancı silah kontrolleride yer almaktadır.

Modern Combat Versus: FPS APK Android indir

Nefes kesici görüntü ve efektleriyle en iyi FPS grafiklerini görebilirsiniz. Gameloft SE tarafından geliştirilen ücretsiz indirilebilen Modern Combat Versus: FPS APK Android oyununu indirvip.com sitemizden indirebilirsiniz. Eğer dilerseniz birinci şahış savaş oyunu ve online multiplayer modları bulunan Modern Combat 5 mobile FPS APK dosyasını Android telefon ve cihazlarınıza aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Modern Combat 5 mobile FPS APK Android indir

Modern Combat Versus Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftMVHM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com