Real Football Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Real Football Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut31.5M
  • Versiyon1.7.3
Real Football Apk indir

Real Football Apk indir

Real Football APK indir, Android futbol oyunu çok oyunculu online oynanabilmektedir. Real Football PvP arenasına katılarak 3B stadyumlarda maçlara katılın. Real Football APK...

Real Football APK indir, Android futbol oyunu çok oyunculu online oynanabilmektedir. Real Football PvP arenasına katılarak 3B stadyumlarda maçlara katılın.

Real Football APK indir, Android futbol oyununa dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncularla birlikte online oynayabilirsiniz. Real Football hem sahada hemde sahanın dışında futbol hayatını doyasıya yaşayın.

Real Football Futbol Oyunu Özellikleri

Gameloft SE tarafından geliştirilen futbol oyunu içerisinde rötuşlu gölgeli efektler, ayrıntılı saha dokuları ve izleyicilerin bulunması ayrı bir heyecan katmaktadır. Real Football APK Android futbol oyunundaki görüntü çeşitliliği sizi oyuna bağımlı yapıyor. Serbest vuruşlarda çoklu kamera desteği ve mükemmel sahne geçişleriyle harika bir oyundur.

Real Football APK Android oyununda gerçekci rakiplerle zorlu bir maç sizleri bekliyor olacaktır. Kendi rüya takımını kur ve çekiliş aracılığıyla beceri ve yeteneklerini stadyumda göster. Stadyum içerisinde gençlik kampı, fizyoterapistler, hastane ve çeşitli spor tesislerini yükseltebilirsiniz. Eşzamanlı online PvP futbol maçlarına katılarak takımını liderliğe taşıyabilirsiniz.

Real Football APK Android indir,

HD kalitede görselleri ve çok oyunculu online oynanışlı futbol oyununda kendi rüya takımınızı kurabilirsiniz. Real Football APK Android oyununda çekilişlere katılarak yıldız futbolcuları kazanabilirsiniz. İndirvip.com sitemizden APK futbol oyunu dosyasını ücretsiz indirebilirsiniz.

Real Football Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftR7HM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com