Euro Truck Driver Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Euro Truck Driver Apk indir
Euro Truck Driver Apk indir

Euro Truck Driver Apk indir

Euro Truck Driver APK indir, Android çok oyunculu gerçekci tır simülasyon oyunudur. Euro Truck Driver Avrupa kamyonlarını özelliğini taşıyan online tır oyunu. Euro...

Euro Truck Driver APK indir, Android çok oyunculu gerçekci tır simülasyon oyunudur. Euro Truck Driver Avrupa kamyonlarını özelliğini taşıyan online tır oyunu.

Euro Truck Driver APK indir, Android tır simülasyonu oyunnuda gerçekci tır iç kokpiti ve sürüşü ile heyecan dolu bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Avrupa’da birçok ülkeyi yük taşıyarak gerçekleştirebileceğiniz bir oyundur.

Euro Truck Driver Online Tır Oyunu

Çevirimiçi çok oyunculu modunda oynanabilen oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş kamyonunuzu herkese gösterebilirsiniz. Euro Truck Driver APK Android tır oyununda Madrid, Barcelona, Roma, Almanya ve daha birçok ülkeyi gezebilirsiniz. 7 Avrupa kamyon markası içerisinde 4×2 ve 6×4 Aks tırları sürebilirsiniz.

Euro Truck Driver APK oyunda 20’den fazla gerçekci şehir, köy yolları ve otobanda sürüşler yer almaktadır. Çok oyunculu tır simülasyonunda gerçekci hava koşulları gece ve gündüz döngüsüde yer almaktadır. Her kamyon markasının detaylı iç tasarımları ve gerçekci motor sesleri yer almaktadır. Konvoy modunda serverlara girerek çevirimiçi gerçekci oyuncuların arasına katılabilirsiniz.

Euro Truck Driver APK Android indir

Geliştirilmiş Al tarafik sistemi bulunan oyunu ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Euro Truck Driver APK Android tır simülasyonu oyunu APK dosyasını indirvip.com sitemizden indirebilirsiniz. Başarı listeleri ve liderlik tablosu bulunması nedeniyle ne kadar çok yük taşırsanız o kadar çok para ve puan kazanabilirsiniz.

Euro Truck Driver Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovilex.eurotruckdriver&referrer=utm_source%3Dindirvip.com