Crafting and Building Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Crafting and Building Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGeneRe
  • DilTürkçe
  • Boyut333.8M
  • Versiyon2.4.19.70
Crafting and Building Apk indir

Crafting and Building Apk indir

Crafting and Building APK indir, Android çok oyunculu Sandbox oyunudur. Pikselleştirilmiş görüntüsüyle Crafting and Building bina inşa etme oyunudur. Crafting and Building APK...

Crafting and Building APK indir, Android çok oyunculu Sandbox oyunudur. Pikselleştirilmiş görüntüsüyle Crafting and Building bina inşa etme oyunudur.

Crafting and Building APK indir, Android bina inşa etme oyunu ücretsiz oynanabilen ve indirilebilen bir Sandbox oyunudur. Pikselli görüntüleriyle kendi şehrinizi inşa edebilirsiniz.

Crafting and Building Oyun Özellikleri

Kendi yeteneklerinizle binalar yapabileceğiniz oyunda dünyaya en iyi olduğunuzu göstermeye çalışıyorsunuz. Ücretsiz bir oyun olan Sandbox oyununu çocuklar, kızlar, erkekler ve yetişkinler oynayabilmektedir. Crafting and Building APK Android oyun basit bir oynanışa sahiptir. Devasa kalelerinizi ve tapınaklarınızı inşa ederek oynayabilirsiniz.

Crafting and Building APK Android oyunda köpekleriniz, kedileriniz ve diğer sevimli canlıları binalarınıza yerleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla çevirimiçi olarak oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın inşa ettiği yapıları ziyaret edebilirsiniz. Çok oyunculu oynanabilen oyunda birçok birbirinden farklı binalar yer almaktadır. Kendi krallığınızı inşa etmek için sayısız araç gereç seçeneği bulunmaktadır.

Crafting and Building APK Android indir

En iyi simülasyon oyunlarından birisi olan ve çok oyunculu oynanabilen Sandbox oyunudur. Crafting and Building APK Android oyununda arkadaşlarınızla işbirliği yapabilirsiniz. Bu sayede daha hızlı büyüyebilirsiniz ve daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.

Crafting and Building Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mmircil.cnb2&referrer=utm_source%3Dindirvip.com