Star Wars Galaxy of Heroes Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Star Wars Galaxy of Heroes Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciELECTRONIC ARTS
  • DilTürkçe
  • Boyut88M
  • Versiyon0.31.1182119
Star Wars Galaxy of Heroes Apk indir

Star Wars Galaxy of Heroes Apk indir

Star Wars Galaxy of Heroes APK indir, Android çok oyunculu oynanabilen rol yapma oyunudur. Kendi takımını kurarak PvP Manga Arenasına ve turnuvalara katıl....

Star Wars Galaxy of Heroes APK indir, Android çok oyunculu oynanabilen rol yapma oyunudur. Kendi takımını kurarak PvP Manga Arenasına ve turnuvalara katıl.

Star Wars Galaxy of Heroes APK indir, Android RPG türü oyunda en iyi takımını kurarak diğer rakiplerine karşı güçlü ordularınızla savaşın. Hayalinizdeki kahramanlarla takımını oluştur ve liderliğini üstlendiğin timinle savaşlara katıl.

Star Wars Galaxy of Heroes Oyun Özellikleri

Oyunda karanlık ve aydınlık taraf kahramanlarıyla birlikte galaksilerde savaşlara katılıyorsunuz. Star Wars Galaxy of Heroes APK Android RPG oyununda stratejilerinizle birlikte yaptığınız hamleler önem taşımaktadır. Galaksilerde yeni yerler keşfederek karanlık yada aydınlık tarafın güçleriyle PvP savaşlarına katılıyorsunuz.

Star Wars Galaxy of Heroes APK oyunda en iyi timi kur ve imparatorluğunuzu büyütmek için savaşın. RPG çok oyunculu oyunda savaş mücadelelerinde stratejik hamleler sayesinde savaşları kazanabilirsiniz. Birbirleriyle uyumlu takım arkadaşlarınızdan tim oluşturabilirsiniz. Daha fazla savaşı kazanmak için karakterlerinizin özellik ve yeteneklerini geliştirebilirsiniz.

Star Wars Galaxy of Heroes APK indir

Oyunda birbirinden farklı özelliklere ve yeteneklere sahip olan kahramanlar bulunmaktadır. Bu kahramanlar ile destansı gemi savaşlarına da katılarak çok oyunculu oynayabilirsiniz. Star Wars Galaxy of Heroes APK Android RPG türü oyunu indirvip.com sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz.

Star Wars Galaxy of Heroes Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.starwarscapital_row&referrer=utm_source%3Dindirvip.com