Plants vs Zombies 2 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Plants vs Zombies 2 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciELECTRONIC ARTS
  • DilTürkçe
  • Boyut47.8M
  • Versiyon10.3.1
Plants vs Zombies 2 Apk indir

Plants vs Zombies 2 Apk indir

Plants vs Zombies 2 APK indir, Android strateji oyununda yüzlerce bitki ve zombi bulunuyor. Çok oyunculu oynanabilen zombi arenasında diğer oyuncularla savaşın. Plants...

Plants vs Zombies 2 APK indir, Android strateji oyununda yüzlerce bitki ve zombi bulunuyor. Çok oyunculu oynanabilen zombi arenasında diğer oyuncularla savaşın.

Plants vs Zombies 2 APK indir, Android strateji tabanlı oyunda çok oyunculu ve tek oyunculu oynayabilirsiniz. Harika bitkilerde oluşan oyunda bitkilerden bir ordu toplayarak ordunuzu kurabilirsiniz.

Plants vs Zombies 2 Oyun Özellikleri

Yüzlerce bitki ve zombi keşfedebileceğiniz oyunda Ayçiçeği ve Peashooter gibi çim efsanelerini görebilirsiniz. Lava Guava ve Laser Bean gibi çeşitli çicek açan bitkileride görebilirsiniz. Bahçecilik etkinliğini toplayarak beyninizi uçsuz bucaksız Zombi tavuklarıyla koryayabilirsiniz. Plants vs Zombies 2 APK Android oyunda tohum paketleri kazanarak güçlü bitkiler yetiştirebilirsiniz.

Plants vs Zombies 2 APK Android zombi oyununda saldırıları bertaraf etmek için savunmanızı güçlendirebilirsiniz. Bitkilerinizi güçlendirerek zombilerin çimden dolayı gitmesini sağlayabilirsiniz. Arenalara katılarak diğer oyuncularla karşılabilir ve bu sayede oyuncularla karşılaşarak dikim becerilerinizi test edebilirsiniz. Benzersiz seviyelerdeki oyuncularla karşılaşarak onları yenin ve seviye atlayarak ilerleyin.

Plants vs Zombies 2 APK Android indir

Electronic Arts tarafından geliştirilen oyunda zombiler, bitkiler ve çicekler bulunmaktadır. Strateji tabanlı zombi oyununu çevirimiçi oynayabilirsiniz. Plants vs Zombies 2 APK Android oyununu Android telefon ve tabletlerinize indirvip.com sitemizden indirebilirsiniz.

Plants vs Zombies 2 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.pvz2_na&referrer=utm_source%3Dindirvip.com