Bilgelik Kelime Bulma Oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciClick Game Studio
  • DilTürkçe
  • Boyut67.7M
  • Versiyon7.4
Bilgelik Kelime Bulma Oyunu Apk indir

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu Apk indir

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu APK indir, Android online kelime bulmaca oyunu çok oyunculu oynanabilir. Bilgelik bulmaca oyunu çeşitli özellikler sunmaktadır. Bilgelik Kelime Bulma...

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu APK indir, Android online kelime bulmaca oyunu çok oyunculu oynanabilir. Bilgelik bulmaca oyunu çeşitli özellikler sunmaktadır.

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu APK indir, çok oyunculu ve tekli oynanabilen Android kelime bulma oyununda gerçek kullanıcılar ile karşılaşarak canlı olarak oynayabilirsiniz.

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunda gerçek oyuncularla bir araya gelerek düellolara katılıyorsunuz. 120 saniyelik yarışma oyunlarında hızlı ve dikkatli olan oyunu kazanma olasılığı daha yüksektir. Oyun içerisinde ipuçlarından faydalanarak oyuna daha önde başlayabilirsiniz. 2x puan jokerlerini kullanabilir yakma ve dondurma özellikleriyle farklı stratejiler uygulayabilirsiniz.

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu APK Android oyununda oynadığınız rakiple tekrardan rövanş yapabilmek için tekrar oyna butonuna tıklayabilirsiniz. Eğer karşınızdaki rakibiniz bu isteğinizi uygun görürse yeniden sizinle oynayabilir. Bilgelik ve yaratıcı gücünüze güveniyorsanız tam size göre bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Bilgelik Kelime Bulma Tekli Oyun Bölümü

Oyun çok oyunculu canlı oynanabildiği gibi tekli oyunculuda oynanabilmektedir. Bilgelik Kelime Bulma Oyunu APK Android oyununda internet bağlantısı gerekmeden oynayabilmektesiniz. Kolaydan başlayarak zora doğru bir sistemi bulunmaktadır. 1, 2 ve 3 yıldız şeklinde tamamlamanızı istediği bölümler yer almaktadır. Hedefiniz olan yıldız sayısına ulaştıkça yeni bölüme geçebilirsiniz.

Bilgelik Kelime Bulma Oyunu APK indir

Arkadaşlarınızla çevirimiçi oynayabileceğiniz kelime oyunu 2, 3 ve 4 kişilik oynanabilmektedir. Bilgelik Kelime Bulma Oyunu APK Android oyunu Android telefon ve tabletleriniz indirvip.com’dan ücretsiz indirebilirsiniz. Oyunun APK dosyası 67.7 MB gibi küçük bir dosya boyutuna sahiptir.

Bilgelik Kelime Bulma Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.busegame.bilgelik&referrer=utm_source%3Dindirvip.com