Google Assistant Go Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Google Assistant Go Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGoogle LLC
  • DilTürkçe
  • Boyut13.7 MB
  • Versiyon2.14.0.48
Google Assistant Go Apk indir

Google Assistant Go Apk indir

Google Assistant Go APK indir, Google Assistant’ın hafif bir versiyonudur. Bu uygulama, Google Asistan’ın tam sürümüne kıyasla daha az depolama alanı ve işlemci...

Google Assistant Go APK indir, Google Assistant’ın hafif bir versiyonudur. Bu uygulama, Google Asistan’ın tam sürümüne kıyasla daha az depolama alanı ve işlemci gücü kullanır ve daha düşük donanım özelliklerine sahip cihazlarda çalışabilir.

Google Assistant Go APK indir, Android cihazlar için kullanılabilir ve aynı özellikleri sunar. Ancak, uygulama daha hafif ve daha hızlıdır ve bazı özellikler kırpılmıştır. Örneğin, bu sürümde birkaç dil seçeneği ve bazı özel etkinlikler yoktur.

Google Assistant Go’nun özellikleri arasında şunlar yer alır:

  1. Sesli komutlar: Kullanıcılar, sesli komutlar vererek mesajlarını kontrol etme, takvimlerini yönetme, müzik dinleme, navigasyon yapma ve daha birçok işlem yapabilirler.
  2. Akıllı Ev Kontrolü: Google Assistant Go APK Android, akıllı ev cihazlarını kontrol etmek için kullanılabilir. Bu sayede, kullanıcılar ışıkları açıp kapatabilir, termostatı ayarlayabilir ve diğer akıllı ev cihazlarını kontrol edebilir.
  3. Bilgi Verme: Google Assistant Go, kullanıcıların sorularını cevaplamak için kullanılabilir. Örneğin, hava durumu tahminleri, trafik durumu, en yakın restoranlar gibi birçok bilgiye erişim sağlayabilir.
  4. Çeviri: Google Assistant Go, farklı diller arasında anında çeviri yapabilen bir çeviri aracı olarak kullanılabilir.
  5. Eğlence: Google Assistant Go, müzik dinleme, podcast dinleme, radyo dinleme, TV şovları ve filmler gibi birçok eğlence seçeneği sunar.

Google Assistant Go, daha az depolama alanı ve işlemci gücü kullanan bir sanal asistan uygulamasıdır. Bu uygulama, daha düşük donanım özelliklerine sahip cihazlarda çalışabilir ve hızlı bir kullanım sunar.

Google Asistan Apk indir