GTA San Andreas İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GTA San Andreas
GTA San Andreas

GTA San Andreas

GTA San Andreas indir, Android APK ve Windows PC için Grand Theft Auto: GTA San Andreas indir yaparak ücretsiz hem PC hemde APK...

GTA San Andreas indir, Android APK ve Windows PC için Grand Theft Auto: GTA San Andreas indir yaparak ücretsiz hem PC hemde APK için indirin.

GTA San Andreas Windows 8.1 ile yenilenmiş versiyonu ile çıkış yaptı. San Andreas GTA oyunu bildiğiniz üzere Rockstar Games tarafından 2004 yılında yayınlanmıştır.

Pc masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda, android, iOS iPhone ve WindowsPhone cihazlarında oynayabilmeniz için ücretsiz tasarlanmıştır. Bilgisayarlardaki çözünürlük ve ekran kartı uyuşmazlığı sebebiyle GTA San Andreas oyunu yenilenmiş versiyonuna ihtiyaç duyuyordu. Neyseki güncellendi ve sorunlar çözülerek birçok yenilik sunarak karşımıza piyasaya sürüldü.

Grand Theft Auto: GTA San Andreas PC Carl Johnson adlı kahramanın hikayesine oyunda tanık oluyoruz. Carl geçtiğimiz yıllarda Los Santostan ayrılarak başka bir şehire taşıyor. Los Sanstos her türlü pisliğin bulunduğu suç oranının çok yüksek bir yer olduğu için ayrılmak zorunda kaldı. Ancak böyle olmasına rağmen GTA San Andreas oyununda Carl birçok suça yine karışıyor.

Carl’ın annesi ölüm haberinden sonra tekrar şehire geliyor. Ailesi dağılmış ve arkadaşları birçok suça karışmış şekilde buluyor. Yolsuzluk yapan polislerin, suç çetelerinin ve mafyalarla kıyasıya mücadele ederek şehirde yeni bir düzen kurmaya çalışıyor. Grand Theft Auto (GTA) San Andreas APK yeni sürümü ücretsiz olarak sunmuş olduğu özellikler ise şunlardır:

GTA San Andreas Özellikleri

  • Ayarlanablir grafik seçenekleri
  • Yenilenmiş HD GTA San Andreas PC APK ekran çözünürlüğü
  • Farklı ve kolay kontrol şema yapısı
  • 3 önemli şehirde yeni görevler
  • GTA oyunları Android ve iOS platform desteği
  • Windows 8 için uyumlu sürümü