FarmVille 2: Country Escape Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

FarmVille 2: Country Escape Apk indir
FarmVille 2: Country Escape Apk indir

FarmVille 2: Country Escape Apk indir

FarmVille 2: Country Escape APK indir, çiftlik kurma oyununun köy kaçamağı sürümüdür. FarmVille 2: Country Escape çiflik simülasyonu oyunudur. FarmVille 2: Country Escape...

FarmVille 2: Country Escape APK indir, çiftlik kurma oyununun köy kaçamağı sürümüdür. FarmVille 2: Country Escape çiflik simülasyonu oyunudur.

FarmVille 2: Country Escape APK, Android cihazlarda oynayabileceğiniz bir çiftlik oyunudur. Son dönemin popüler oyunlarından birisi olup oyunda kendi çiftliğinizi oluşturmanız mümkündür.

FarmVille 2: Country Escape Çiftlik Oyun Özellikleri

Öncelikle oyunun sürmesi için çeşitli bitkiler ekebilir ve bu bitkileri dilerseniz kullanabilir dilerseniz de satabilirsiniz. Çiftlik simülasyonu oyununda daha sonra koyun, inek, tavuk gibi farklı ücretlerdeki hayvanları satın alabilir ve bu hayvanların karnını doyurarak ürün vermelerini bekleyebilirsiniz.

Unutmamalısınız ki her an oyununuzu takip etmeniz gerekecektir. Aksi takdirde bitkileriniz solabilir ve hayvanlarınız ölebilir. Temel ihtiyaçlarınızı sağladıktan sonra mandıra, reçel yapma fabrikası gibi binalar inşa ederek ürün çeşitliliğini arttırabilirsiniz.

FarmVille 2: Country Escape Android APK oyununun en büyük artılarından birisi senkronize olabilmesidir. Bu sayede oyunu silebilir ve dilediğiniz zaman tekrar yükleyebilirsiniz. Ayrıca Facebook hesabınızı kullanarak bir başka hesapta da oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

FarmVille 2: Country Escape APK indir

FarmVille 2: Country Escape oyununu oynamak için cihazınızda 145 MB yer olması gerekmektedir. FarmVille 2: Country Escape APK Android sürümü ayrıca önbellek nedeniyle bu boyut daha da büyüyebileceğinden ekstra yeriniz olmasında fayda vardır. Ayrıca Android sürümünüzün en az 4.4 olması şarttır.

FarmVille 2: Country Escape Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.FarmVille2CountryEscape&referrer=utm_source%3Dindirvip.com