FarmVille 2: Tropic Escape Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

FarmVille 2: Tropic Escape Apk indir
FarmVille 2: Tropic Escape Apk indir

FarmVille 2: Tropic Escape Apk indir

FarmVille 2: Tropic Escape APK indir, internet bağlantısı gerektirmeyen ıssız bir adada geçen FarmVille 2: Tropic Escape yüksek kalitede çiftlik kurma oyunudur. FarmVille...

FarmVille 2: Tropic Escape APK indir, internet bağlantısı gerektirmeyen ıssız bir adada geçen FarmVille 2: Tropic Escape yüksek kalitede çiftlik kurma oyunudur.

FarmVille 2: Tropic Escape APK, en sevilen çiftlik oyunlarından birisi olan FarmVille serisinin tropik versiyonudur. Ücretsiz bir şekilde cihazınıza indirerek oynayabileceğiniz oyunda çeşitli ücretli alımlar vardır. Elmas ve altınlar sayesinde ekstra güçlendiriciler alarak daha kısa sürede çiftliğinizi geliştirmeniz mümkündür.

FarmVille 2: Tropic Escape Çiflik Oyun Özellikleri

FarmVille 2: Tropic Escape Android oyununda tropik adanız oldukça boş bir şekilde başlar. Ancak size sunulan tohumları yetiştirerek öncelikle yemeklerinizi elde edebilirsiniz. Daha sonra elde ettiğiniz bitkileri başkalarına satabilir ve kazandığınız paralarla ahır inşa edip hayvan alabilirsiniz.

FarmVille 2: Tropic Escape, zaman içerisinde adanızda yer alan tüm hayvanları keşfetmeniz mümkün olacaktır. Temel ihtiyaçlarınızı tamamladıktan sonra bir konak inşa edebilir ve muhteşem bir hayatın tadını çıkarabilirsiniz.

FarmVille 2: Tropic Escape Android APK indirip çiftlik simülasyonu oyununda çeşitli mini oyunlar da yer almaktadır. Size verilen görevler doğrultusunda bu oyunları oynayabilir, en iyiler arasında yer alarak ekstra puanlar toplayabilirsiniz.

FarmVille 2: Tropic Escape APK indir

Amerikalı oyun yapımcıları tarafından geliştirilen FarmVille 2: Tropic Escape APK Android oyununu yüklemek için cihazınızda 141 MB yer olması yeterlidir. Ayrıca dilediğiniz zaman oyunu silip Facebook hesabınız sayesinde yedekleyebilirsiniz. FarmVille 3 – Farm Animals oyunu çiftlik oyunu yapımcısı Zynga’nın son versiyon oyunudur. Oyunu buradan ücretsiz indirebilirsiniz. FarmVille 3 APK indir

FarmVille 2: Tropic Escape Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.FarmVilleTropicEscape&referrer=utm_source%3Dindirvip.com