Gacha Life İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Gacha Life

Gacha Life

Gacha Life APK indir, etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken Gacha Life oyununda Gacha karakterleri üzerinde farklı tasarımlar yaptığınız anime...

Gacha Life APK indir, etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken Gacha Life oyununda Gacha karakterleri üzerinde farklı tasarımlar yaptığınız anime oyunudur.

Gacha Life, kız çocuklarına hitap eden anime oyunlarından biridir. Son dönemlerin popüler Japon karakterleri olan animeler sayesinde eğlenceli zamanlar geçirirken yaratıcılığınızı da geliştirebilirsiniz.

Gacha Life Oyun Özellikleri

Gacha Life oyununa başlarken kendi karakterinizi yaratmanız mümkündür. Ten, saç ve göz rengi; gözlerin, yüzün biçimi gibi seçimler tamamen oyunculara aittir. Karakterinizi yarattıktan sonra sıra onu istediğiniz gibi giydirmeye gelmektedir.

Karakterinizin saçlarına istediğiniz gibi şekilde verebilir ve yüzlerce farklı kombin arasında seçim yapabilirsiniz. Gacha Life karakterinizi hazırladıktan sonra oyunun yaşam moduna geçebilirsiniz. Bu modda farklı kişilerle tanışıp sohbet edebilirsiniz. Ayrıca unutmamalısınız ki tanıştığınız yeni kişiler size çeşitli hediyeler de verebilir.

Gacha Life oyunun stüdyo modunda kendi kişisel alanlarınızı oluşturma imkânınız bulunur. Ayrıca eskizlerde birden fazla sahneyi bir araya getirmeniz de mümkündür.

Gacha modunda ise karakterinizle birlikte farklı maceralara girebilir, mini oyunlarda eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Gacha Life APK indir

Gacha Life Android APK oyunu, cihazınızda yaklaşık 100 MB yer kaplamaktadır. Dünyada 50 milyondan fazla kişinin oynadığı oyunu cihazınıza yükleyebilmek için Gacha Life APK Android sürümünün 4.0 ya da daha fazla olması gerekmektedir.