Konuşan Tom Arkadaşlarım Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Konuşan Tom Arkadaşlarım Apk indir
Konuşan Tom Arkadaşlarım Apk indir

Konuşan Tom Arkadaşlarım Apk indir

Konuşan Tom Arkadaşlarım APK indir, Android Benim Konuşan Tom Arkadaşlarım (My Talking Tom Friends) oyunu ücretsiz indirip Tom ve arkadaşları ile eğlen. Konuşan...

Konuşan Tom Arkadaşlarım APK indir, Android Benim Konuşan Tom Arkadaşlarım (My Talking Tom Friends) oyunu ücretsiz indirip Tom ve arkadaşları ile eğlen.

Konuşan Tom Arkadaşlarım APK, sevilen Android oyunlarından birisi olup çocuklara hitap etmektedir. Bir evcil hayvan oyunu olan Konuşan Tom Arkadaşlarım, Konuşan Tom serisinde yer almaktadır.

Konuşan Tom Arkadaşlarım Oyun Özellikleri

Oyunun baş kahramanı Tom’un yanı sıra Tom’un arkadaşları da bu oyunda yer almaktadır. Arkadaşlık duygusunu daha yakından hissetmenizi sağlayacak oyunda farklı evcil hayvanları görmeniz mümkün olacak.

Konuşan Tom Arkadaşlarım oyununda Tom ve arkadaşlarına iyi bakmanız gerekecektir. Onların karınlarını doyurup temizlemeli ve isteklerini hızlı bir şekilde yerine getirmelisiniz. Aksi takdirde mutluluklarının azaldığını göreceksiniz.

Mini oyunları sayesinde eğlenceli zamanlar geçireceğiniz oyundaki yeni karakterler keşfetmek son derece keyifli olacaktır. My Talking Tom Friends Android APK oyununda üstelik Tom’un evini istediğiniz gibi özelleştirme imkânınız bulunur. Evdeki eşyaları değiştirebilir, kendi zevkini göre farklı yerlere yerleştirebilirsiniz.

Oyunu yatay ve dikey modda kullanma imkânınız bulunur. 3D görüntüler ile ses efektleri ise oyuna ekstra gerçekçilik katacaktır. Ayrıca Tom’un sevimli konuşmalarını sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak bir fenomen olabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz Konuşan Tom Arkadaşlarım oyununda çeşitli oyun içi satın alımlar da mevcuttur.

Konuşan Tom Arkadaşlarım APK Android Oyun indir

My Talking Tom Friends oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip evcil hayvanları besleyerek güzel zaman geçirebilirsiniz. Konuşan Tom Arkadaşlarım APK Android sürümü tam 113 MB gibi düşün bir alan kaplamaktadır.

Konuşan Tom Arkadaşlarım Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.mytalkingtomfriends&referrer=utm_source%3Dindirvip.com