Real Car Parking Master İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Real Car Parking Master
Real Car Parking Master

Real Car Parking Master

Real Car Parking Master APK indir, çok oyunculu (multiplayer) oynama seçenekleri bulunan Real Car Parking Master Android araba yarışı oyunu kaliteli ses efektleri...

Real Car Parking Master APK indir, çok oyunculu (multiplayer) oynama seçenekleri bulunan Real Car Parking Master Android araba yarışı oyunu kaliteli ses efektleri ve grafikleri bulunmaktadır.

Real Car Parking Master APK, bir araba simülasyon oyunu olup Android işletim sistemli cihazlarda oynanabilmektedir. Oyun yüksek görüntü kalitesi, 3D grafikleri ve ses efektleri ile oyun zevkinizi arttırmaktadır.

Real Car Parking Master Çok Oyunculu Araba Oyunu

Araba sürmeyi sevenlere hitap eden bu oyun farklı yaşlardaki oyuncular tarafından büyük ilgi görmektedir. Kendi hayali aracınızı oluşturabileceğiniz oyunda 60’ın üzerinde araba seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca her araç için onlarca farklı modifiye imkânı bulunur. Böylece binlerce farklı araç kombini yapabilirsiniz.

Real Car Parking Master Android oyunu sayesinde sürüş becerilerinizi analiz etmeniz ve daha da geliştirmeniz mümkün olacaktır. Çok oyunculu multiplayer modu bulunan oyunda farklı görevler ve haritalar bulunmaktadır. Dilediğiniz zorluk seviyesini seçebilir ve bir offroad denetimi yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. Oyunda yarışma, park etme gibi görevler yer almaktadır. Bu esnada aracınızın sensörleri de size yardımcı olacaktır. Aracınızı ne kadar geliştirirseniz oyunda o kadar başarılı olursunuz.

Real Car Parking Master APK indir

Tek başınıza oynayabileceğiniz gibi farklı oyuncularla birlikte de oynayabileceğiniz oyun için cihazınızda 50 MB yer olması gerekmektedir. Cihazınızın Real Car Parking Master APK sürümü ise minimum 4.4 olmalıdır.