Shadow Fight 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Shadow Fight 2

Shadow Fight 2

Shadow Fight 2 APK indir, RPG türü klasik dövüş ve rol yapma oyunu olan Shadow Fight 2 Android oyununda farklı dövüş tekniklerini öğrendiğiniz...

Shadow Fight 2 APK indir, RPG türü klasik dövüş ve rol yapma oyunu olan Shadow Fight 2 Android oyununda farklı dövüş tekniklerini öğrendiğiniz oyundur.

Shadow Fight 2 – RPG dövüş oyunu APK bir dövüş oyunu olup RGP kategorisinde yer alır. Dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan Shadow Fight serisinin ikinci oyunu olarak bilinmektedir.

Shadow Fight 2 – RPG dövüş oyun özellikleri

Kusursuz grafikleri ve ses efektleri ile heyecandan nefesinizin kesilmesini sağlayan oyunda sayısız karakter bulunur. Ayrıca Shadow Fight 2 karakterleri kişisel zevkinize göre zırhlarla donatabilir ve dilediğiniz becerileri ekleyebilirsiniz.

Unutmamalısınız ki Shadow Fight 2 oyununda rakipleriniz en kötülerdir. Bu nedenle kendinizi geliştirmeli ve en iyisi olmak için elinizden geleni yapmalısınız. Oyunun sezgisel kontrolleri, dokunmatik cihazların en verimli şekilde tepki göstermesini mümkün kılmaktadır. Shadow Fight 2 Android oyunu dilerseniz tek kişi dilerseniz de online olarak oynayabilirsiniz.

Shadow Fight 2 Android dövüş oyunu, Kıbrıs merkezli bir şirket tarafından geliştirilmiştir. Cihazınızda kaplayacağı yer 141 MB olmakla birlikte gelen güncellemelerle birlikte değişiklik gösterebileceğini unutmamalısınız.

Shadow Fight 2 APK indir

Dünyada milyonlarca kişinin oynadığı ve her geçen gün de daha geniş bir kitleye ulaşan oyunu Android cihazınıza Shadow Fight 2 APK yükleyebilmek için telefon ya da tabletinizin en az 4.4 Android sürümüne sahip olması gerekmektedir.