Ultimate Car Driving Simulator İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Ultimate Car Driving Simulator
Ultimate Car Driving Simulator

Ultimate Car Driving Simulator

Ultimate Car Driving Simulator APK indir, en iyi araba sürme simülasyonu oyunu olan Ultimate Car Driving Simulator Android mobil araba yarış oyunudur. Ultimate...

Ultimate Car Driving Simulator APK indir, en iyi araba sürme simülasyonu oyunu olan Ultimate Car Driving Simulator Android mobil araba yarış oyunudur.

Ultimate Car Driving Simulator, en sevilen Android yarış oyunlarından birisidir. Her yaştan erkek ve kadın tarafından ilgi gören oyun, 2020 yılında en iyi araba yarışı oyunu seçilmiştir.

Ultimate Car Driving Simulator Oyun Özellikleri

Oyunun en büyük artısı özelleştirme konusunda zengin seçenekler sunuyor olmasıdır. Onlarca araç arasından dilediğinizi seçtikten sonra arabanız üzerinde sınırsız değişiklik yapabilirsiniz.

Sunduğu eğlence ve özgürlük hissi ile günün stresinden kurtulmanızı sağlayacak bu oyunda kuralalar takılı kalmadan istediğiniz gibi hız yapabilirsiniz.

Ultimate Car Driving Simulator Android APK oyununda pek çok farklı harita bulunmaktadır. Sokak, çöl, arazi gibi farklı harita seçenekleri arasından dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Gerçek bir offroad deneyimi sunan oyunun ses efektleri, alacağınız keyfi arttırmaya yönelik oluşturulmuştur. Grafiklerde ise 3D desteği bulunup derinlik hissi vermektedir.

Ultimate Car Driving Simulator APK indir

Türk oyun geliştiriciler tarafından üretilen oyun dünyanın en gözde arabalarına sahip olmanızı sağlamaktadır. Ultimate Car Driving Simulator APK oyunu cihazınıza kurabilmek için 135 MB boş yeriniz olması gerekmektedir. Cihazınızda fazla yer kaplamayan oyun işlemcinizi yorarak ısınmasına da neden olmaz. Ultimate Car Driving Simulator yarış oyunu içerisinde offroad sürüş deneyimi ve çeşitli harita seçenekleri yer almaktadır.