Kelime Gezmece Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kelime Gezmece Apk indir
Kelime Gezmece Apk indir

Kelime Gezmece Apk indir

Kelime Gezmece APK indir, Türkçe kelime bulmaca oyunu Kelime Gezmece Android mobil platformlarda internetsiz oynanabilen sözcük bulmaca oyunlarından biridir. Kelime Gezmece, yeni nesil...

Kelime Gezmece APK indir, Türkçe kelime bulmaca oyunu Kelime Gezmece Android mobil platformlarda internetsiz oynanabilen sözcük bulmaca oyunlarından biridir.

Kelime Gezmece, yeni nesil kelime bulmaca oyunlarından birisidir. Oldukça geniş bir yaş aralığına hitap eden oyun, düşünmeyi ve bulma çözmeyi sevenlere hitap etmektedir. Yaratıcılığınızı geliştirirken bir taraftan da eğlenmek istiyorsanız bu oyuna bir şans verebilirsiniz.

Kelime Gezmece Oyun Özellikleri

Oyunda çok sayıda arka plan bulunmakta olup bir taraftan kelime oyunu oynarken bir taraftan da dünyanın çeşitli bölgelerini görmüş olursunuz. Arka plana uyumlu yöresel müzikler ise oyun keyfinizi arttırır. KKTC’de Türk oyun yapımcıları tarafından geliştirilen Kelime Gezmece Android oyunu sayesinde evinizin konforunda Türkiye’yi baştan aşağı gezme imkânı bulursunuz.

Kısa molalarda dahi oynayabileceğiniz Kelime Gezmece APK Android oyununda farklı seviyeler bulunur. Başarılı ile tamamladığınız her seviye sonrasında bir üst seviyeye geçebilirsiniz. Size çıkan bulmacadaki alanlara tıkladıktan sonra alt bölümde yer alan harflere elinizi kaldırmadan dokunmanız gerekmektedir. Eğer zor bir kelime ile karşılaştıysanız ve cevap hakkında fikriniz bulunmuyorsa ipucu butonuna tıklayarak yardım alabilirsiniz.

Kelime Gezmece Android APK indir

Kelime Gezmece APK oyunu indirmek ve oynamak tamamen ücretsizdir. Günlük bonuslar sayesinde ise daha fazla ipucu alabileceğiniz puanlara sahip olursunuz. Kelime gezme APK oyunu Android telefon ve tabletlerinize 69 MB dosya boyutuna sahiptir. İndirvip.com sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz. Eğer dilerseniz Kelime Gezmece 2 APK indirmek isteyenler için buradan ücretsiz olarak Kelime Gezmece 2 Kelime oyununu ücretsiz olarak indirebilirler.

Kelime Gezmece Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigstarkids.wordtravelturkish&referrer=utm_source%3Dindirvip.com