BluTV Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

BluTV Apk indir

BluTV Apk indir

BluTV APK indir, Android BluTV ücretsiz giriş yaparak mobil telefon ve tabletleriniz üzerinden yerli ve yabancı dizi, film ve sinema filmi izleme uygulamasıdır....

BluTV APK indir, Android BluTV ücretsiz giriş yaparak mobil telefon ve tabletleriniz üzerinden yerli ve yabancı dizi, film ve sinema filmi izleme uygulamasıdır.

BluTV APK, bir dizi ve film izleme uygulamasıdır. Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulama BluTV platformunun uygulama versiyonudur.

BluTV Özellikleri

Oldukça kaliteli bir platform olan BluTV sayesinde nerede olduğunuzun hiçbir önemi olmaksızın izleyebileceğiniz binlerce farklı içerik bulunmaktadır. Hemen her televizyon kanalını BluTV APK Android uygulaması üzerinden izlemeniz mümkündür. Üstelik bu kanallar arasına ücretli alternatifler de mevcuttur.

Reklamsız bir şekilde kullanabileceğiniz BluTV uygulamasına özel olarak şekillenen dizi ve filmler vardır. Ayrıca zamanında yayınlanmış ve binlerce kişi tarafından izlenen film ile dizilere de BluTV Android APK üzerinden ulaşmanız mümkündür. Telefon ve tabletinizden kullanabileceğiniz BluTV Android TV için abonelik oluşturmanız gerekmektedir. Aboneliğinizi aylık; 3, 6 aylık ya da yıllık olarak kullanma imkânınız mevcuttur. İzlediğiniz ancak tamamlayamadığınız içeriklere girdiğinizde kaldığınız yerden devam etme imkânınız bulunmaktadır.

BluTV APK Android indir

Diğer cihazlarınızla senkronize bir şekilde kullanabileceğiniz uygulamaya kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı beklentileri doğrultusunda sürekli güncellenen bu uygulamayı BluTV APK Android yükleyebilmek için cihazınızda en az 60 MB yer olması yeterlidir. Gereken Android sürümü i se 5.0’dır.

BluTV Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dsmart.blu.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com