Booking.com Otel Rezervasyonu İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Booking.com Otel Rezervasyonu
Booking.com Otel Rezervasyonu

Booking.com Otel Rezervasyonu

Booking APK indir, Booking.com otel rezervasyonu uygulamasını Android mobil telefon tabletlere indirip otel ve uçak rezervasyonlarını gerçekleştirebileceğiniz en iyi seyehat uygulamasıdır. Booking.com Otel...

Booking APK indir, Booking.com otel rezervasyonu uygulamasını Android mobil telefon tabletlere indirip otel ve uçak rezervasyonlarını gerçekleştirebileceğiniz en iyi seyehat uygulamasıdır.

Booking.com Otel Rezervasyonu, en iyi seyahat ve rezervasyon uygulamalarının başında yer almaktadır. Uzun yıllardan beri otel ve uçak rezervasyonlarının vazgeçilmez adresi olan Booking’in mobil uygulaması olan Booking.com Otel Rezervasyonu sayesinde tatilinizi planlamak çok daha kolay olacaktır.

Booking Uygulaması Özellikleri

Booking APK dosyasını indirdikten sonra uygulamayı kurmalı ve daha sonra üyeliğinizi oluşturmalısınız. Booking üyelik esnasında tarafınızdan ad soyad, adres gibi bilgiler istenmektedir. Ancak bu bilgileri doldurmakla uğraşmak istemezseniz doğrudan sosyal ağ hesaplarınız üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı girişi yaptıktan sonra dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce otel ve daire arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Üstelik rezervasyon işlemleri tamamen ücretsizdir. Kredi kartınızı vermenize gerek yoktur. Booking ile otel rezervasyonunuzu gerçekleştirebilir ve konaklama esnasında ücreti ödeyebilirsiniz.

Uygulama giriş yaptıktan sonra öncelikle hangi bölgede konaklamak istediğinizi seçmelisiniz. Daha sonra zengin filtreleme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Deniz kenarı, 5 yıldızlı otel, özel banyo, sabah kahvaltısı gibi farklı seçeneklerden dilediğinizi seçerek kendinize özel tesisleri görebilirsiniz.

Uçak ve araç rezervasyonlarınızı da tamamlayabileceğiniz Booking.com Otel Rezervasyonu sayesinde dakikalar içerisinde tatilinizi planlamanız mümkündür.

Booking Android APK indir

Booking otel rezervasyonu uygulaması en iyi seyehat uygulamaları arasında yer almaktadır. Booking APK sürümünü Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz 59 MB hafızada yer kaplayan sürümünü indirebilirsiniz.