Nonolive İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Nonolive

Nonolive

Nonolive APK indir, global bir canlı yayın ve görüntülü konuşma uygulaması olan Nonolive Android indirip sesli sohbet yapabilir ve yeni yayıncı arkadaşlıkları edinebilirsiniz....

Nonolive APK indir, global bir canlı yayın ve görüntülü konuşma uygulaması olan Nonolive Android indirip sesli sohbet yapabilir ve yeni yayıncı arkadaşlıkları edinebilirsiniz.

Nonolive, global bir canlı yayın uygulamasıdır. Android kullanan milyonlarca kişi tarafından ilgi gören uygulama sayesinde internetin olduğu her yerde canlı yayın yapabilir ve diğer kullanıcıların yaptığı canlı yayınları izleyebilirsiniz.

Nonolive Canlı Yayın Uygulama Özellikleri

Kullanıcıların kendi ilgi alanlarında yaptıkları canlı yayınlarda çeşitli oyunlar, sanatsal faaliyetler ya da eğitimler yer alabilir. Sesli sohbet ve görüntülü konuşma uygulamasının kısa sürede içerisinde bu kadar popüler olmasının nedeni farklı zevklere hitap eden seçenekler sunuyor olmasıdır.

Nonolive Android APK indirip telefon ya da tabletinize kolaylıkla indirebileceğiniz uygulamayı yükledikten sonra bir Nonolive profili oluşturmanız gerekecektir. Kullanıcı adınızı aratan kişiler profilinize ulaşarak videolarınızı izleyebileceği gibi hesabınızı takip de edebilir.

24 saat boyunca Nonolive canlı yayınları izleyebileceğiniz uygulamada her gün trendler değişmektedir. Bu sayede en popüler yayıncıları kolayca keşfedebilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ancak dilerseniz bazı ekstra özelliklerden faydalanabilmek için premium üyelik alabilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde satın alımlarda yayıncılara hediye göndermeniz de mümkündür.

Nonolive Android APK indir

Hong Kong merkezli Doyu yapımcısı tarafından geliştirilen Nonolive uygulaması cihazınızda yaklaşık 100 MB yer kaplamaktadır. İhtiyaç duyulan Nonolive APK Android sürümü ise 5.0’dır.