Trip.com Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Trip.com Apk indir
Trip.com Apk indir

Trip.com Apk indir

Trip.com APK indir, harika geziler için seyahat fırsatı sunan Trip.com ile otel rezervasyonu, uçak ve tren bileti rezervasyonu yapabileceğiniz ücretsiz seyahat uygulamasıdır. Trip.com,...

Trip.com APK indir, harika geziler için seyahat fırsatı sunan Trip.com ile otel rezervasyonu, uçak ve tren bileti rezervasyonu yapabileceğiniz ücretsiz seyahat uygulamasıdır.

Trip.com, bir seyahat uygulaması olup sık sık yolculuğa çıkıyorsanız telefonunuzda ya da tabletinizde mutlaka yüklü olmalıdır. Yol boyu ihtiyaç duyacağınız tüm rezervasyon işlemleri için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Trip.com Uygulaması Özellikleri

Trip.com uygulaması sayesinde uçak ve tren bileti alabilir, otel rezervasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. En uygun fiyatlarla rezervasyonlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayan uygulama sayesinde puan kazanabilir ve sonraki rezervasyonlarınızda kullanabilirsiniz.

Trip.com Android uygulamasının gelişmiş filtreleme özellikleri sayesinde aradığınız konaklama seçeneklerine ulaşmanız çok daha kolay olur. Otel, daire ya da hostel gibi seçeneklerden dilediğinizi seçebilirsiniz.

5000’den fazla şehir için uçak bileti alacağınız uygulama sayesinde tek tıkla ücretsiz şekilde rezervasyonunuzu tamamlayabilir ve seyahat tarihini unutmamak için otomatik olarak cihazınıza eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Trip.com APK Android indir

Trip.com uygulamasını yüklemek için öncelikle APK dosyasını indirmelisiniz. Daha sonra sizden istenen izinleri vererek kurulumu tamamlayabilirsiniz. Bu aşamada bir sorun yaşıyorsanız ayarlarınızı kontrol ederek bilinmeyen kaynaklardan uygulama yükleme iznini aktifleştirmelisiniz. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Singapurlu yapımcıların geliştirdiği Trip.com APK Android uygulaması cihazınızda yalnızca 122 MB yer kaplamaktadır. İhtiyaç duyacağınız minimum Android sürümü ise 6.0’dır.