WhatsApp Business İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

WhatsApp Business

WhatsApp Business

WhatsApp Business APK indir, WhatsApp’ta ticari işletme hesabı açmanıza yardımcı olan WhatsApp Business Android verimli iletişim sağlar, iş ve kişisel telefon numaralarınızı ayırt...

WhatsApp Business APK indir, WhatsApp’ta ticari işletme hesabı açmanıza yardımcı olan WhatsApp Business Android verimli iletişim sağlar, iş ve kişisel telefon numaralarınızı ayırt eder.

WhatsApp Business, bir haberleşme uygulaması olup genellikle işletmeler tarafından kullanılmaktadır. Facebook tarafından geliştirilen bu uygulama sayesinde kişisel Whatsapp hesabınızla iş profilinizi ayırmanız mümkündür.

WhatsApp Business Özellikleri

İşletmeniz için WhatsApp Business kullanmak, profesyonelliğinizi müşterilerinize de yansıtmanıza yardımcı olacaktır. Profilinize telefon numaranızın yanı sıra adresinizi, internet sitenizi ve diğer iletişim alternatiflerini ekleyebilirsiniz.

Müşterilerinizin size gönderdiği ilk mesaj sonrasında otomatik bir mesaj atabilirsiniz. Bu sayede dışarıda olduğunuzda dahi ilgili bir firma olarak gözükebilir ve zaman kaybetmeden müşterilerinizin bilgilerinizi alabilirsiniz.

WhatsApp Business APK Android uygulamasını klasik Whatsapp uygulamasının aksine sabit telefonlarla da kullanabilirsiniz. Bu sayede sabit numaraya mesaj alma özelliğinden faydalanmış olursunuz. Eğer profilinizi sabit numara ile açacaksanız doğrulamayı SMS yerine arama ile yapmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Bu uygulamayı kullanırken aynı zamanda klasik Whatsapp uygulamasını da kullanabilirsiniz. Böylece cihazınızda 2 Whatsapp hesabını aktif olarak kullanarak kişisel ve iş hesaplarınızı ayırabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman WhatsApp Business uygulamasını web ile de senkronize edebilirsiniz. Bu sayede müşterilerinize bilgisayardan dönüş yapabilirsiniz.

WhatsApp Business Android APK indir

WhatsApp Business birden fazla WhatsApp hesabı kullanmanıza yardımcı olur. İşletme hesabı açabileceğiniz WhatsApp Business APK Android telefon ve tabletlerinize 34 MB dosyasını ücretsiz indirip kullanabilirisiniz.