Benim Konuşan Tom’um 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Benim Konuşan Tom’um 2
Benim Konuşan Tom’um 2

Benim Konuşan Tom’um 2

Benim Konuşan Tom’um 2 APK indir, Tom’un heyecan verici dünyalarını keşfedeceğiniz My Talking Tom 2 (Benim Konuşan Tom’um 2) mobil oyununda Tom evcil...

Benim Konuşan Tom’um 2 APK indir, Tom’un heyecan verici dünyalarını keşfedeceğiniz My Talking Tom 2 (Benim Konuşan Tom’um 2) mobil oyununda Tom evcil bir hayvan ve onu besleyin.

Benim Konuşan Tom’um 2, bir evcil hayvan oyunu olup klasikleşmiştir. Benim Konuşan Tom’um serisinin ikinci oyunudur. İlk oyunun milyonlarca kişiye ulaşarak çokça sevilmesi sonrasında seriye yeni bir oyun eklenmiştir.

Benim Konuşan Tom’um 2 Özellikleri

Benim Konuşan Tom’um 2 APK dosyasını indirerek dakikalar içerisinde oyuna başlamanız mümkündür. Bir bebek kedi olarak sahiplendiğiniz Konuşan Tom’un tüm bakımı sizin sorumluluğunuzdadır. İhtiyaçlarını kontrol etmeli ve gerektiğinde karnını doyurmalı, tuvalete gitmesini ve uyumasını sağlamalısınız. Ayrıca fiziksel ihtiyaçlarını tamamlamanın yanı sıra mutlu olduğundan da emin olmalısınız.

Konuşan Tom’u mutlu edecek şeylerin başında oyun oynamak gelmektedir. Bunun için Benim Konuşan Tom’um 2 (My Talking Tom 2) içerisine entegre edilmiş mini oyunlar mevcuttur. Bu oyunları oynamak Tom’un mutlu olmasını sağlayacaktır.

Benim Konuşan Tom’um 2 (My Talking Tom 2) oyununda zaman içerisinde Tom büyüyecek ve her seviye atladığınızda oyundaki yeni kişiler açılacaktır. Ayrıca unutmamalısınız ki Tom sevilmekten ve arkadaşları ile sosyalleşmekten çok hoşlanır. Bunun için onunla zaman geçirebilir ve uçak butonuna tıklayarak ufak bir geziye çıkmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik Benim Konuşan Tom’um 2 oyununda farklı evcil hayvanlar da yer almaktadır.

Benim Konuşan Tom’um 2 APK indir

Tom’un uçağı ve arkadaşlarıyla heyecan verici dünyasını keşfedeceğiniz Benim Konuşan Tom’um 2 APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip keyifle oynamaya başlayabilirsiniz. Tom’un yanı sıra My Talking Tom 2 oyununda 4 farklı evcil hayvan beslenmeyi ve büyümeyi beklemektedir.