Brain Test 2 İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Brain Test 2

Brain Test 2

Brain Test 2 oyunu APK indir, Brain Test 2: Şaşırtıcı hikayeler ve Zeka oyunları olarak karşımıza çıkan bilmece türü oyunda eğlenceli zeka testleri...

Brain Test 2 oyunu APK indir, Brain Test 2: Şaşırtıcı hikayeler ve Zeka oyunları olarak karşımıza çıkan bilmece türü oyunda eğlenceli zeka testleri ve akıl oyunları vardır.

Brain Test 2 oyunu, milyonlarca kişi tarafından oynanan bir zekâ oyunudur. Brain Test oyununun son derece geniş bir kitleye ulaşması ve devamının beklenmesi nedeniyle Brain Test 2 geliştirilmiştir.

Brain Test 2 oyunu özellikleri

Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde oynanabilen oyunun içerisinde zekâ testleri, eğlenceli sorular ve bilmeceler yer almaktadır. Boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirirken bir taraftan da düşünmenizi sağlayacak olan oyun her yaştan oyuncuya hitap etmektedir.

İlk Brain Test 2 APK oyuna göre daha gelişmiş grafiklerle renklendiren oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde oynamanız mümkündür. Tek yapmanız gereken oyunu indirip kurarak soruları cevaplamaya başlamaktır. İlk sorular, oyuna alışmanızı sağlamak amacıyla daha kolay olacaktır. Ancak seviyeleri geçmenizle birlikte karşınıza çıkan sorular da zorlaşacaktır.

Soruları bilemediğinizde ise ipuçları yardımınıza yetişecektir. Ampul butonuna tıkladığınızda soruyu bilmenizi kolaylaştırılacak bir ipucu sizinle paylaşılacaktır. Ayrıca doğrudan sorunun cevabını öğrenme imkânınız da bulunur.

Brain Test 2 oyunu ücretsiz bir oyun olmakla birlikte reklamları izlemek istemez ya da daha fazla ipucu almak isterseniz oyun içi alım yapabilirsiniz.

Brain Test 2 oyunu apk indir

Eğer zeka testi zeka oyunlarını ve bilmece akıl türü oyunlarını oynamayı seviyorsanız Brain Test 2 APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip bilmece oyunlarını oynayabilirsiniz. Yepyeni ve sizleri zorlayacak çok şaşırtıcı bulmalar ve zeka testleri bulunmaktadır.