Brain Test İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Brain Test

Brain Test

Brain Test APK indir, şaşırtıcı ve eğlenceli zeka oyunları bulunan Brain Test oyunu içerisinde akıl oyunu, zeka testi ve beyin bulmacalarından oluşan bulmaca...

Brain Test APK indir, şaşırtıcı ve eğlenceli zeka oyunları bulunan Brain Test oyunu içerisinde akıl oyunu, zeka testi ve beyin bulmacalarından oluşan bulmaca oyunudur.

Brain Test, bir bilgi ve zekâ oyunu olup dünyanın pek çok bölgesinde fenomen haline gelmiştir. Eğer zekanıza güveniyorsanız bu oyunu Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinize yükleyerek yarışa başlayabilirsiniz.

Brain Test oyunu özellikleri

Oldukça eğlenceli olan bu oyun sizi düşünmeye sevk edecektir. Başlangıçta kolay sorularla başlayacak ve başardığınız her seviye ile birlikte daha zor sorulara geçeceksiniz.

Brain Test bilgi ve zeka oyununa başlamak için öncelikle Brain Test APK dosyasını indirmelisiniz. Bu sırada cihazınızın Google dışı kaynaklardan indirilen uygulamalara izin verdiğinden emin olmalısınız. Daha sonra birkaç dakikada kurulumu tamamlayarak oyuna başlayabilirsiniz.

Milyonlarca kişi tarafından oynanan Brain Test tamamen ücretsiz bir oyundur. Üstelik oyunu oynamak için internet bağlantısına ihtiyacınız bulunmaz. Karşınıza çıkan çeşitli bilmeceleri bilerek hem eğlenip hem de beyin egzersizi yapabilirsiniz.

Brain Test: Şaşırtıcı ve Eğlenceli Zeka Oyunlarında, eğer bilemediğiniz sorular olursa yardım almanız da mümkündür. Ampul butonuna tıkladığınızda size soruyla ilgili bir ipucu verilir ve böylece soruyu bilmeniz kolaylaşır.

Brain Test: Şaşırtıcı ve Eğlenceli Zeka Oyunları minimum 4.4 Android sürümüne sahip cihazlarda kullanılabilen uygulama için cihazınızda 80 MB boş yer olması yeterlidir.

Brain Test APK indir

Bağımlılık yapıcı ve oldukça eğlenceli oyun yapısıyla karşımıza çıkan Brain Test APK dosyasını Android mobil telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Brain Test IQ testi ile ve zeka testlerini arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.